Euroleague: Πειθαρχική διαδικασία κατά Ολυμπιακού


Προβλήματα με την Euroleague έχει ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τη Βαλένθια. Η διοργανώτρια αρχή κίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα πανό που ανέβασαν στις εξέδρες του ΣΕΦ οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».

Η αντίδραση της Ευρωλίγκας ήταν άμεση καθώς με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «Οι απόψεις που εκφράστηκαν στα πανό είναι επιθετικές, επιζήμιες

και αντίθετες με τις αρχές της EuroLeague και των κανονισμών. Τα μηνύματα στα πανό δεν αντιπροσωπεύουν το άθλημα του μπάσκετ, την ευρωπαϊκή οικογένεια του μπάσκετ και τον οργανισμό της EuroLeague σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Εκτός από το προσβλητικό τους περιεχόμενο τα πανό αφαιρέθηκαν και μετακινήθηκαν σε μέρος του γηπέδου, όπου η πρόσβαση απαγορεύεται στους φιλάθλους από τους κανονισμούς της EuroLeague».

Η Euroleague θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους οπαδούς, σπόνσορες και τηλεοπτικούς σταθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη που μοιράζονται τις ίδιες αρχές με εμάς, πως η προστασία των οπαδών είναι προτεραιότητα μας. Η Euroleague πάντα θα διαβεβαιώνει πως η χαρά των αγώνων είναι σε συνάρτηση με τις παγκόσμιες αρχές του αθλητισμού. Η Euroleague έχει μηδενική ανοχή απέναντι στην βία ή στην απειλή βίας, σε κάθε γήπεδο στο οποίο διεξάγονται αγώνες της διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα