Drink Pink: Μία έκθεση αφιερωμένη 100% στα ροζέ κρασιά


Η εκδήλωση Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 (12:00 – 20:00) στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη 100% στα ροζέ κρασιά, όπου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να δοκιμάσει ελεύθερα πάνω από 100 ροζέ κρασιά ή «pink wines» και να επιλέξει εκείνα που θα προτιμήσει το φετινό καλοκαίρι.

Η εκδήλωση Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza οργανώνεται από το Οινόραμα, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, με στόχο να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέξουν τα ροζέ της προτίμησής τους για το καλοκαίρι, όταν η κατανάλωσή τους είναι ιδανική.

Φρέσκα και δροσιστικά, με ελκυστικό χρώμα και γεύση που ταιριάζει απόλυτα με όλα, σχεδόν, τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τα ροζέ αποτελούν το κρυφό όπλο του ελληνικού αμπελώνα. Όπως γράφει το drinkpink.gr, αξίζει να τα ανακαλύψουν όλοι οι φίλοι του κρασιού.

Όπως και να τα πείτε, «ροζέ», «pink» ή «ερυθρωπά», είναι φρέσκα και ξεδιψαστικά, φρουτώδη και γοητευτικά, παιχνιδιάρικα και ευκολόπιοτα. Είναι τα κατεξοχήν κρασιά του καλοκαιριού και δεν είναι τυχαίο ότι στη Γαλλία έχουν ξεπεράσει σε κατανάλωση τα λευκά κρασιά.

Εισιτήριο 8 ευρώ, περιλαμβάνεται κατάλογος με πλήρεις γευσιγνωστικές περιγραφές όλων των κρασιών της εκδήλωσης και αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα