Champions League: Βαριά φανέλα και κοντά στην πρόκριση Λίβερπουλ και Μπάρτσα!

23:44 4/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Η βραδιά της... βαριάς φανέλας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τους δύο αποψινούς προημιτελικούς στο Champions League, με τη Λίβερπουλ να πετυχαίνει τρία γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο ''Άνφιλντ'' (3-0) και να βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Περίπου τα... ίδια συνέβησαν και στη Βαρκελώνη, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε

να επικρατεί με 4-1 της Ρόμα, με τον Μανωλά να σημειώνει αυτογκόλ.

Στο Άνφιλντ, τα πράγματα φάνηκαν να δρομολογούνται από νωρίς, όταν ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γουόκερ και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό (1-0). Στο 20ο λεπτό, ο Τσάμπερλεϊν ''όπλισε'' από μακριά και με φοβερό βολέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του (2-0, 20'). Έπειτα, ο Σάλαχ ταλαιπώρησε τον Λαπόρτ και με σέντρα βρήκε τον Μανέ, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ.

Στη Βαρκελώνη, χρειάστηκαν να περάσουν 38 λεπτά ώστε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να μπορέσει να καταβάλει την άμυνα των Ιταλών. Κι όμως, η λύση δεν δόθηκε από παίκτη των Μπλαουγκράνα, αλλά από τον Ντε Ρόσι, που σημείωσε αυτογκολ, ανοίγοντας το σκορ (1-0, 38'). Τα πράγματα για τη Ρόμα χειροτέρευσαν στο δεύτερο μέρος, όταν από γύρισμα του Ράκιτιτς, ο Μανωλάς έκανε λάθος απομάκρυνση σημειώνοντας δεύτερο αυτογκόλ στο 55ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Σουάρες σημείωσε το 3-0 και παρά την αντίδραση της Ρόμα με τον Τζέκο, ο Σουάρες διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα