Champions League: Ανατροπή για Όσκαρ η Ρόμα με πρωταγωνιστή Μανωλά!


Champions League: Αυτή τη βραδιά θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό! Η Ρόμα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι στην έδρα της μπορεί να καταφέρει τα πάντα, «σβήνοντας» το εις βάρος της 4-1 από το πρώτο ματς της Βαρκελώνης και με τον Κώστα Μανωλά να σκοράρει το μεγαλύτερο (ως τώρα) γκολ της καριέρας του στο 82ο λεπτό, πέταξε εκτός συνέχεια τη Μπαρτσελόνα, με σκορ 3-0!

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Τζέκο εκμεταλλεύτηκε

με τον καλύτερο τρόπο τη βαθιά μπαλιά του Ντε Ρόσι και άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα (1-0). Στο 57ο λεπτό, ο Πικέ ανέτρεψε τον Τζέκο και ο Γάλλος ρέφερι υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ντε Ρόσι να μη λαθεύει, βάζοντας στο ματς τη Ρόμα, η οποία βρήκε τρόπο να σημειώσει το πολυπόθητο γκολ με τον Κώστα Μανωλά στο 83ο λεπτό, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (3-0).

Στο άλλο ματς, η Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να φέρει... εφιάλτες στο μυαλό των παικτών του Κλοπ, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο δεύτερο λεπτό, είδε το γκολ του Σανέ να ακυρώνεται ως οφσάιντ και στη συνέχεια τους Σάλαχ και Φιρμίνο να σκοράρουν οδηγώντας με εμφατικό τρόπο τη Λίβερπουλ στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού!

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Στέρλινγκ εκμεταλλεύτηκε την... αναμπουμπούλα και γύρισε τη μπάλα στον Ζέσους, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τη Σίτι (1-0). Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ανατρέψουν το εις βάρους τους 3-0 του πρώτου αγώνα, είδαν το σουτ του Μπερνάντο Σίλβα να καταλήγει στο δοκάρι (41') και ένα λεπτό αργότερα τον ρέφερι να ακυρώνει το γκολ του Σανέ, γεγονός που έφερε την... κατάρρευση. Αφού δεν έγινε το 2-0, ήρθε η σειρά της Λίβερπουλ να απαντήσει με τους Σαλάχ στο 56ο λεπτό και Φιρμίνο στο 77ο (2-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα