Bulbing Lamb: "Is Just An Illusion!"


​Ο φωτισμός στο σπίτι, το γραφείο, το εστιατόριο κλπ φαινομενικά φαίνεται απλή υπόθεση, αλλά αν θέλεις να έχει αυτό το "κάτι" για να ξεχωρίζει τότε θέλει πολύ ψάξιμο. Προτάσεις στην αγορά υπάρχουν πολλές, λίγες είναι όμως αυτές που ανήκουν στην κατηγορία Design Art.

Στην κατηγορία λοιπόν Design Art ανήκει η Bulbing Lamb, ένα φωτιστικό που σαρώνει σε

πωλήσεις, στο θρυλικό Νεοϋορκέζικο μουσείο μοντέρνας τέχνης το θρυλικό MoMA, και αποτελεί την καινούργια μόδα στον φωτισμό σπιτιού κι όχι μόνο. Bulbing Lamb μια οπτική παραίσθηση!

Τρισδιάστατες γραμμικές εικόνες από LED, σε απόλυτα επίπεδη μορφή, που σε κάνουν να γελάς γιατί είναι υπέροχες, αλλά σου « καίνε» και το μυαλό… γιατί είσαι σίγουρος πως είναι τρισδιάστατες! Νεκροκεφαλές, μπαλόνια, αρκουδάκια, λαμπατέρ, είναι κάποια από τα σχέδια “bulbing lamp” που κυκλοφορούν στην αγορά μέσω του studio cheha (η ιστοσελίδα του είναι υπό διαμόρφωση αλλά μπορείτε να τη βρείτε στο FB με αυτό το όνομα) και του σχεδιαστή-κατασκευαστή τους Nir Chehanowski.


Στο εξωτερικό μπορείς να τις προμηθευτείς αρκετά εύκολα και η τιμή τους μέσω του MoMA ανέρχεται στα 120 δολάρια. Στην Ελλάδα διατίθενται στις γκαλερί Ζουμπουλάκη. Υπέροχες για δώρο σε φίλους και συνεργάτες ή ακόμη και στον εαυτό σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα