Bentley Continental GT: Ώριμη όσο ποτέ

12:57 6/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Η τρίτη γενιά Bentley Continental GT είναι η εναλλακτική πρόταση πολυτελείας, που συνδυάζει την χειροποίητη πολυτέλεια με την τεχνολογία αιχμής.

Η νέα Continental GT θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Έκθεση της Φρανκφούρτης (IAA 2017) από τις 12 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο Wolfgang Dürheimer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Motors, δηλώνει πως: «Η Bentley είναι πρωτοπόρος στα πολυτελή Grand Touring για σχεδόν εκατό χρόνια. Η νέα,

τρίτη γενιά Continental GT, αποτελεί το αποκορύφωμα των σχεδιαστικών και μηχανολογικών μας επιτευγμάτων σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα στο ταξίδι της Bentley».

Το νέο μοντέλο διαθέτει έναν «εξωπραγματικό» κινητήρα 6λίτρων W12 - βενζινοκινητήρα με διπλή υπερτροφοδότηση και για πρώτη φορά σε συνεργασία με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις, για ταχύτατες και αποδοτικότερες αλλαγές. Αποδίδει 635 ϊππους και 900 Nm ροπής και από στάση επιταχύνει τη νέα Continental GT στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα στα 333 χλμ./ώρα.

Αρκετά σημαντικό: Το νέο μηχανικό σύνολο εφοδιάζεται με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, εκτελώντας 300 εκατομμύρια μικρό-υπολογισμούς λογισμικού ανά δευτερόλεπτο.

Η Continental GT διαθέτει αμέτρητες καινοτόμες τεχνολογίες. Όπως έναν προηγμένο πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων που επικεντρώνεται στον οδηγό, καθώς και την περιστρεφόμενη οθόνη «Bentley Rotating Display». Αυτή η οθόνη αφής διάστασης 12,3 ιντσών είναι τοποθετημένη σε μία τρίπλευρη μονάδα και μπορεί να περιστρέφεται αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τρία κομψά αναλογικά καντράν.

O διάκοσμος της νέας Continental GT είναι ειδικά προσαρμοσμένος στις σύγχρονες πολυτελείς απαιτήσεις του πελάτη, με απαράμιλλη μέριμνα στην λεπτομέρεια για ανεπανάληπτες εμπειρίες ζωής. Η καμπίνα είναι φτιαγμένη σε αρκετά σημεία από χειροποίητα υλικά αψεγάδιαστης ποιότητας ενώ ο της νέας Continental GT έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 17 χρώματα .

Keywords
Τυχαία Θέματα