Be my flower: Η eco-friendly οδοντόβουρτσα που πρέπει να αποκτήσεις!

16:59 1/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Μια οδοντόβουρτσα που προέρχεται από το χώμα και καταλήγει στο χώμα!

Με πάνω από 4 δισεκατομμύρια οδοντόβουρτσες να παράγονται ετησίως, οι οποίες καταλήγουν σε χωματερές και ωκεανούς και απαιτούνται πάνω από 700 χρόνια για την διάσπαση τους, καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμασταν μια βιολογική… εναλλακτική!

Εάν συνυπολογίσουμε επίσης το κακό που συμβαίνει στο περιβάλλον με την δημιουργία πλαστικού και νάιλον -τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται οι οδοντόβουρτσες- ήταν επιτακτική η ανάγκη για μια eco-friendly οδοντόβουρτσα!

Αυτό σκέφτηκαν ο Αναστάσιος Ντόκος και ο Πέτρος

Κακούρος από τη Λάρισα και κατασκεύασαν την... bemyflower! Πρόκειται για μία οδοντόβουρτσα κατασκευασμένη από bamboo, η οποία μετά το τέλος της χρήσης της επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στο χώμα, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον!

Οικονομική, καλαίσθητη αλλά και με… ευαισθησίες, αφού από κάθε οδοντόβουρτσα ένα ποσό δίνεται για την ενίσχυση οικολογικών οργανισμών... Όλα αυτά σου δίνουν ότι κίνητρο χρειάζεσαι για να κανείς μια bemyflower δίκη σου!!

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους στο Facebook! Είναι τόσο ωραίο ότι κάνουν την εμφάνιση τους ελληνικές εταιρείες και μάλιστα με οικολογική συνείδηση!

Keywords
Αναζητήσεις
be my flower οδοντοβουρτσα, bemyflower
Τυχαία Θέματα