BMW: Tα μοντέλα που θα λάμψουν στη Γενεύη

13:50 1/3/2018 - Πηγή: Pagenews

Η νέα BMW Χ4, όντας ένα καθαρόαιμο Sports Activity Coupe στην premium μεσαία κατηγορία έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των βαυαρών, σε μια κατηγορία που έχει παρουσία σε όλες τις θέσεις – μικρά crossover, μεσαία, σπορ SUV και πολυτελή.

Η νέα BMW X4 διαδέχεται το πρώτο Sports Activity Coupe της ιστορίας στην premium μεσαία κατηγορία, που από τότε που λανσαρίστηκε, ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 200.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το δυναμικό DNA του Sports Activity Coupe υπογραμμίζεται από την προσθήκη δύο μοντέλων BMW M Performance στη γκάμα.

Με premium εσωτερικό και εντυπωσιακό σπορ στυλ, αλλά και με προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και σύγχρονες λειτουργίες BMW ConnectedDrive το νέο μοντέλο έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα και για τη νέα BMW M3 CS: Η BMW M GmbH συνεχίζει μία παράδοση 30 χρόνων στη δημιουργία ακαταμάχητων ειδικών εκδόσεων βασισμένων στην BMW M3, με έντονη επιρροή από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εξακύλινδρος, εν σειρά κινητήρας τεχνολογίας BMW M TwinPower Turbo με 460 ίππους, M Driver’s Package, ανάρτηση Adaptive M και ελαστικά πίστας (cup)που πλέον τοποθετούνται στάνταρ.

Εκθεσιακή πρεμιέρα στην Ευρώπη έχουμε και για τις νέες BMW Σειρά 2 Active Tourer και BMW Σειρά 2 Gran Tourer: εκτενώς ανανεωμένα premium compact μοντέλα στην κατηγορία Sports Activity Tourer. Η BMW Σειρά 2 Gran Tourer παραγγέλνεται και σαν επταθέσια, η BMW Σειρά Active Tourer διατίθεται και σαν plug-in υβριδική έκδοση.

Επίσης, θα δούμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την ηλεκτροκίνηση BMW i8 σε έκδοση Roadster. Το BMW i8 Roadster έχει ειδικό σετάρισμα ανάρτησης, πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω σαν φτερά, πλαίσιο παρμπρίζ από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) και ένα ηλεκτρικό soft-top.

Keywords
Τυχαία Θέματα