BMW Electric: Σήμερα, όχι αύριο…


Τα μοντέλα που εγκαινίασαν την είσοδο της BMW στην ηλεκτροκίνηση δύο: το i3 και το i8.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέρον τo i3 που στην πιο πρόσφατη εκδοχή του προσφέρεται με μία μεγαλύτερη μπαταρία 94 Ah που προσφέρει έως 200 χιλιόμετρα πραγματικής αυτονομίας, ενώ για όποιον δεν θέλει να αγχώνεται υπάρχει και η εναλλακτική της έκδοσης REX με τον επαυξητικό βενζινοκινητήρα που λειτουργεί αποκλειστικά ως γεννήτρια (δεν εμπλέκεται καθόλου στην κίνηση του αυτοκινήτου).

Εδώ

οι τιμές ξεκινούν από τις 37.700€ (από 36.444€ για το βασικό με την μπαταρία 60Ah), ενώ το ηλεκτροϋβριδικό REX από τις 46.174€ (47.600€ με την μεγάλη μπαταρία).

Σήμερα, ο όμιλος BMW – μαζί με τη Mini – προσφέρει εννέα συνολικά ηλεκτρικά μοντέλα . Και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν – και φέρνουν παχυλά χαμόγελα στους πρωτοπόρους των ηλεκτρικών πρότζεκτ – τα παραπάνω με το …παραπάνω: Οι πωλήσεις της ασυναγώνιστης γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων BMW Group εξακολουθούν να αυξάνονται σταθερά.

Συνολικά 57.895 οχήματα BMW i, BMW iPerformance και ηλεκτρικά MINI έχουν παραδοθεί στους αγοραστές τους σε όλο τον κόσμο από την αρχή της χρονιάς, αύξηση 67,0%.

Ακόμη και οι δύο νεότερες προσθήκες στον ηλεκτρικό στόλο ήδη παρουσιάζουν μία εξαιρετική εικόνα πωλήσεων: η νέα BMW 530e παραδόθηκε σε περισσότερους από 1.000 πελάτες σε αγορές εκτός της Κίνας το μήνα Αύγουστο, που σημαίνει ότι πάνω από το 6% των οχημάτων BMW Σειράς 5 που πουλήθηκαν σε αυτές τις αγορές ήταν plug-in υβριδικά.

Ηλεκτρικά «γκάζια» προσφέρει και το MINI Cooper S E Countryman ALL4. Σχεδόν το 9% των μοντέλων MINI Countryman που δόθηκαν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο ήταν plug-in υβριδικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα
BMW Electric, Σήμερα,BMW Electric, simera