Au revoir Παρί! Το χειρουργείο «τελειώνει» τον Νεϊμάρ από την ομάδα;

12:09 2/3/2018 - Πηγή: Pagenews

Καθισμένος σε αμαξίδιο ο Βραζιλιάνος οδηγήθηκε από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο του Μπέλο Οριζόντε, όπου το Σάββατο θα μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Μαρσέιγ.

Στον γαλλικό σύλλογο είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι με τη στάση που κράτησε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποφάσισε να κάνει άμεσα την επέμβαση αντί να περιμένει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Au revoir» είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe». Αντίο,

δηλαδή. Αντίο στο Παρίσι, λόγω του χειρουργείου που θα γίνει στην πατρίδα του, ή και στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Και τα δύο υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν την άποψη που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου για τη στάση του ποδοσφαιριστή. Είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι, αν όχι δυσαρεστημένοι με την απόφαση του Νεϊμάρ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ με έναν στόχο: να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα χρήματα πάνε πια στα σκουπίδια καθώς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να χάσει χρόνο καθώς δικός του στόχος είναι να βρίσκεται το προσεχές καλοκαίρι στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τελικά το δίλημμα σύλλογος ή εθνική ομάδα, Τσάμπιονς Λιγκ ή Μουντιάλ δεν υπήρξε ποτέ για τον Νεϊμάρ.

Δεν είναι μόνο το πρωτοσέλιδο της «L' Equipe» που δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του παίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την «Parisien», υπάρχει οργή για την... ασυνεννοησία συλλόγου και Νεϊμάρ, ενώ η διοίκηση θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής τους εξέθεσε.

Αναφέρονται, φυσικά, στις δηλώσεις του Ουνάι Έμερι, ο οποίος εμφανιζόταν σχεδόν βέβαιος ότι ο παίκτης θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ και στη συνέχεια, αν χρειαζόταν, θα έμπαινε στο χειρουργείο.

Ο Ισπανός προπονητής επέμενε σε αυτή την εκδοχή ακόμα και όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν ότι ο παίκτης έπρεπε να κάνει την επέμβαση.

Ακόμα και στην επίσημη ανακοίνωση της Παρί σχετικά με τον τραυματισμό ουδεμία αναφορά στο ενδεχόμενο να χρειαστεί νυστέρι. Ο Νεϊμάρ, όμως, όχι μόνο γνώριζε, αλλά είχε πάρει και τις αποφάσεις του, χωρίς να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας ή να ενημερώσει τον προπονητή του.

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να επιστρέψει στο Παρίσι λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο για να κάνει εκεί το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας του. Θεωρείται, ωστόσο, δεδομένο ότι το γυαλί στη σχέση του με την Παρί Σεν Ζερμέν εχει ραγίσει... Ίσως και να έχει σπάσει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί προϊόντος του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα