AEK - Ολυμπιακός 2-1: Λάζαρος και Αραούχο την στέλνουν ψηλά!

21:30 7/2/2018 - Πηγή: Pagenews

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1: Σε ένα ματς με αρκετές συγκινήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, βλέποντας από μακριά ακόμη μια πρόκριση στον τελικό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 57ο λεπτό και ο Σέρχιο Αραούχο στο 73' έβαλαν τα θεμέλια για την πρόκριση, αλλά ο Ταχτσίδης έδωσε ελπίδα στον Ολυμπιακό,

ωστόσο ο γκολκίπερ Μπάρκας είπε όχι στη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας από τον Πειραιά στο 87ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ωστόσο το δεύτερο μέρος είχε πάμπολλες συγκινήσεις. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ''χτύπησε'' δύο φορές και έδειξε ότι έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Στο 57ο λεπτό, ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα και ο Χριστοδουλόπουλος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Προτό για το 1-0. Στο 73ο λεπτό, ο Αργεντινός σταρ της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, βάζοντας την ομάδα του με το 1.5 πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός όμως φρόντισε να δώσει άλλη τροπή στο ματς με την κεφαλιά του Ταχτσίδη στο 83ο λεπτό, ο οποίος μείωσε με 2-1 και έβαλε εκ νέου στο κόλπο την ομάδα του Χρήστου Κόντη, ωστόσο το... κόλπο γκρόσο για τους ''ερυθρόλευκους'' δεν ήρθε ποτέ. Ο Μπάρκας κατέβασε ''ρολά'' και καθάρισε όλες τις στημένες φάσεις, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς στο 87ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα