Ζωνιανά: Έρευνες για τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου – Οι Αρχές ψάχνουν για το όπλο που χτυπήθηκε ο 54χρονος

Τουλάχιστον τρία είναι τα άτομα που αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές για το νέο αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη, το βράδυ της Τρίτης (02/06) στον Μυλοπόταμο, με τις έρευνες να παραμένουν, μέχρι αυτή την ώρα άκαρπες.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι δύο εξ’ αυτών θεωρούνται οι δράστες του ξυλοδαρμού του 45χρονου, έξω από την Αξό, ενώ ο τρίτος φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε τον 54χρονο, που πήγε να ζητήσει το λόγο για τα χτυπήματα στον αδερφό του. O συγκεκριμένος, σύμφωνα

με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, οι διωκτικές αρχές εμφανίζονται επιφυλακτικές ως προς το όπλο με το οποίο βλήθηκε ο 54χρονος, αν ήταν καλάσνικοφ ή 9άρι πιστόλι. Όπως επισημαίνεται, οι σφαίρες από καλάσνικοφ σίγουρα θα προκαλούσαν πολύ πιο σοβαρό τραυματισμό στο θύμα, εκτός αν «χτυπήθηκε» από κάποιο θραύσμα.

Όπως ήδη γράψαμε, οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την πρώτη επέμβαση στον τραυματία, αλλά οι εξετάσεις δείχνουν ότι το «ξένο σώμα» στον οργανισμό του είναι μικρό. Το τι ακριβώς είναι, σφαίρα ή θραύσμα θα ξεκαθαρίσει μόνο όταν αφαιρεθεί χειρουργικά.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα