Ζωή Λάσκαρη: Κορυφώθηκε η κόντρα ανάμεσα στις κόρες της στο δικαστήριο

Η κόντρα ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη για την κληρονομιά που τους άφησε κορυφώνεται.

Το πρωί της Πέμπτης το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας πήγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για να καταθέσει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει κάνει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κατά της Μάρθας Κουτουμάνου που ήταν κι εκείνη στο δικαστήριο.

«Αρνούμαστε την αίτηση. Δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί έχουμε παραδώσει τα κλειδιά», δήλωσε ο δικηγόρος της Μάρθας Κουτουμάνου. Με την άλλη πλευρά να υποστηρίζει: «Έχετε αλλάξει κλειδαριές!».

Λυκουρέζος:

Σε αυτή τη μεζονέτα μένει η Μάρθα χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της. Ανήκει και στα δυο παιδιά το σπίτι. Υπάρχει θέμα συνεννόησης και πρέπει να γίνει αξιοποίηση.

Πρόεδρος: Πρέπει να φύγει από το σπίτι;

Λυκουρέζος: Πρέπει να δέχεται μεσίτες για να πωληθεί το σπίτι

Πρόεδρος: Είναι λυπηρό να βρίσκονται οι δυο αδελφές στα δικαστήρια.

Λυκουρέζος: Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Αλλάζουν συνεχώς Δικηγόρος.

Πρόεδρος: Είχαν προβλήματα και πριν το θάνατο της μητέρας τους;

Λυκουρέζος: Όχι σημαντικά, τα παραδοσιακά.

«Η συμφωνία ήταν στην αρχή να μένει προσωρινά η Μάρθα μέχρι να πουληθεί. Όσες προσπάθειες έκανε η Μαρία Ελένη για να πάει μεσίτης τα τελευταία δυο χρόνια δεν μπορούσε να την βρει. Οι δικηγόροι της μου έλεγαν ότι δεν απαντάει τηλέφωνα. Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μάρθα, απ ό,τι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αναφέρθηκε στα κλειδιά που φέρεται να έδωσε η Μάρθα Κουτουμάνου στην κόρη του.

«Παρουσία αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έχουν αλλάξει κλειδαριές, δεν μπορούσαν να ανοίξουν. Η Μαρία Ελένη αυτό που θέλει να αξιοποιηθεί η περιουσία γιατί αλλιώς μιλάμε για οικονομική καταστροφή και για τα δυο παιδιά». Μάλιστα υποστήριξε ότι μετά από παραχώρηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια μένει στο ακίνητο στο Κολωνάκι.  «Η Μαρία Ελένη έχει κάθε διάθεση να τα βρουν. Το είχε πάρει η Ζωίτσα το ακίνητο για γραφείο, είναι ένα ημιυπόγειο 30 – 40 τ.μ. το οποίο αποφάσισαν να μείνει η Ζένια».

Όσο για τη σχέση που έχει σήμερα ο ποινικολόγος με τη μεγάλη κόρη της Ζωής Λάσκαρη ανέφερε: «Κάποιο καιρό μετά το θάνατο της Ζωίτσας σταμάτησε η επικοινωνία μας. Προχθές πήγε μια μεσίτρια με τα κλειδιά και δεν μπόρεσε να μπει». Η δίκη συνεχίζεται.

(Πληροφορίες από ethnos.gr)

Πηγή: Ζωή Λάσκαρη: Κορυφώθηκε η κόντρα ανάμεσα στις κόρες της στο δικαστήριο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα