Ζήσε το πραγματικό dance vibe κάθε Πέμπτη στο STUDIO 24

Αν αγαπάς την house & tech music, τότε δώσε προσοχή: υπάρχει αυτή η ομάδα που ακούει στο όνομα YUCATAN_ΟFFICIAL και που στήνει θεματικά πάρτι και όχι μόνο, πάρτι που σίγουρα θα έχεις να θυμάσαι.

Η ομάδα πέρα από τη χορευτική μουσική, αγαπάει τα ηλιοβασιλέματα, τον όμορφο κόσμο, την αλκοοποσία με θέα θάλασσα, την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά και όλα αυτά τα έζησαν από πρώτο χέρι όσοι βρέθηκαν τις Κυριακές που έκαιγε ο ήλιος και δρόσιζε

η νύχτα το NALU, στον Άλιμο.

Μεγάλα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας σκηνής έπαιξαν προς χάριν όλων των χορευταράδων: SIFA, GEORGE DEXX, DJ ANGELO, DJ PAPPA, DA MIKE, DEST, PAN, FRANKIE LLUC, LANCE, LIVA K, ALEX NUDE, WISEBEAT, RAI και άλλοι.

Ειδικότερα, όσοι βρέθηκαν στο κλείσιμο της καλοκαιρινής σεζόν, στο closing party μιας παραγωγής υψηλών προδιαγραφών, δια χειρός (στα decks) του BLACK COFFEE που ξεσήκωσε πάνω από 4.000 άτομα, γνωρίζουν την YUCATAN κατάσταση. Μία κατάσταση που βγάζει αρώματα Μεξικού, με μουσικές, vibes ακόμα και διακόσμηση που θυμίζει την εξωτική Tulum.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι λάτρεις αυτής της μουσικής σκηνής, δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το άλλο καλοκαίρι για να ξαναζήσουν τα μοναδικά yucatan dance parties.

Η ομάδα έχει κανονίσει διάφορα events σε όλη τη χώρα και όχι μόνο. Για την ώρα σημειώστε ότι κάθε Πέμπτη θα μπορείτε να βγάλετε το χορευτικό σας άχτι και ταλέντο στο STUDIO 24 (Δεκελέων 26, Γκάζι).

Keywords
Τυχαία Θέματα