Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών χώρισε – Η επιβεβαίωση on camera (video)

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών χώρισε εδώ και λίγο καιρό.

Ήταν ευτυχισμένο και έδειχνε πολύ ερωτευμένο αλλά δυστυχώς δεν κράτησε η σχέση του. Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε τον χωρισμό της.

«Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 κιλά, έτρωγα ότι πιο βρώμικο. Έβαζα πάρα πολύ λεμόνι, σε σημείο να μην μπορεί ο άλλος να φάει μαζί μου. Όταν έμεινα έγκυος είχα δώσει το τεστ στον Σωκράτη και ξαφνικά άκουσα “μωρό μου είσαι έγκυος”. Άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω, να τρέχω, να λέω “είμαι έγκυος”

και ήρθε όλο το χωριό σπίτι. Όταν πήγαμε στην εκκλησία όλοι ήξεραν το μυστικό μου. Η κόρη μου τώρα είναι 16 ετών. Η σχέση μας έχει περάσει πολλές φορές κρίση γιατί κι εγώ είμαι μια γυναίκα που εργάζεται.

Την περίοδο του διαζυγίου ήταν πολύ δύσκολα. Όταν έχεις συνηθίσει και τους δύο γονείς είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Ο Σωκράτης μένει μόνιμα στην Αμερική. Αν όλα πάνε καλά, η Μαρίλια θα σπουδάσει στο εξωτερικό. Η κόρη μου δεν έχει λόγο στην προσωπική μου ζωή, αλλά έχει άποψη. Με φλερτάρουν στο Instagram. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη», δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη που ήταν ζευγάρι με τον Χρήστο Γιάνναρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα