Υβριστική επίθεση Μπέου κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη (video)

Επίθεση με οξείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατά των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες, οι οποίοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους, αλλά και στον Αλκίνοο Ιωαννίδη που τους συμπαραστάθηκε.

Οι διαθέσεις του ήταν εμφανείς από την αρχή της συνέντευξης Τύπου. Ενώ μιλούσε, άρχισε να χτυπάει ένα κινητό, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση με το μικρόφωνό του, με αποτέλεσμα να κάνει παρεμβολές. Με αυστηρό ύφος απαίτησε από έναν συνεργάτη του να του δώσει και μόλις το πήρε στα

χέρια του το πέταξε μακριά. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και σε συνεργάτες του.

Ο δήμαρχος Βόλου έκανε λόγο για «30-40 οικογένειες από τις 130 που ζουν στις Σταγιάτες, οι οποίοι έχουν γεμίσει μαύρες σημαίες, έκαναν κατάληψη στο κοινοτικό κτίριο, έχουν καταστρέψει 15-20 φορές τους χλωριωτές, λειτουργούν αυθαίρετα και δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στη ΔΕΥΑΜΒ».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη για τον οποίο, αφού πρώτα τον καθύβρισε στην συνέχεια «λένε ότι είναι τραγουδιστής, δεν ξέρω τι τραγουδάει, αλλά εγώ δεν τον ξέρω».

Στο τέλος, αφού πρώτα είπε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, τόνισε «εάν θέλουν κάτι, να έρθουν να μου το πουν face to face».

Keywords
Τυχαία Θέματα