Υπόθεση Μαντλίν: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις – Μάρτυρας αναγνώρισε τον Γερμανό ύποπτο

Κορυφώνεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, καθώς σημαντικοί μάρτυρες της υπόθεσης φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον 43χρονο Γερμανό Christian Brueckner και να τον έχουν δει να κινείται κοντά στη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», Βρετανίδα κατέθεσε ότι το καλοκαίρι του 2007 είδε τον Γερμανό έξω από το παραθεριστικό διαμέρισμα που διέμενε η Μαντλίν, 3 χρονών τότε, να συμπεριφέρεται ύποπτα.

Νεότερες πληροφορίες από

βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι και η γυναίκα που πρόσεχε το κορίτσι, αναγνώρισε τον Γερμανό, την περίοδο της εξαφάνισης με φωτογραφία που είχε στην κατοχή της η πορτογαλική αστυνομία, εντούτοις δεν κατάφερε να δράσει έγκαιρα και οι έρευνες στράφηκαν προς άλλες κατευθύνσεις.

Όπως είναι γνωστό, ο Κριστιάν Μπ. έφυγε από την Πράια ντα Λουζ και την Πορτογαλία, λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Συνδέουν τον φερόμενο ως δράστη με ακόμη δύο εξαφανίσεις

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές Αρχές της Γερμανίας εξετάζουν πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚάν, με την εξαφάνιση της 5χρονης Γερμανιδας Ίνγκα, ενώ ερευνούν και τρίτη εξαφάνιση ανηλίκου, του 6χρονου Γερμανού Ρενέ Χάζεε, η οποία ενδεχομένως και αυτή σχετίζεται με τις προηγούμενες δύο.

Όπως γράφει η «Koelner Stadt-Anzeiger», στη σαββατιάτικη έκδοση, η Αστυνομία ερευνά τη σχέση του 43χρονου Γερμανού φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μάντλιν με την απαγωγή του Ρενέ, επίσης, σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξάχρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρας του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη 11 χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της, τότε τρίχρονης, Μάντλιν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε. Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιος του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

Ο Christian Brueckner, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «σεξουαλικό αρπακτικό» από εισαγγελείς, λέγεται ότι καταδικάστηκε για παιδικό σεξουαλικό αδίκημα στη Γερμανία όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ωστόσο, ο ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει έως και 17 ποινικές καταδίκες, προφανώς αγνοήθηκε από την πορτογαλική αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας για την Μαντλίν.

Στην πρώην ανήλικη φιλενάδα του βασικού υπόπτου για την απαγωγή της Μαντλίν στρέφονται τώρα οι έρευνες των γερμανικών αρχών, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός παιδεραστής μπορεί να αφεθεί ελεύθερος τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με γερμανικές πηγές, ο Γερμανός ύποπτος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος καθώς έχει εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του εφόσον βέβαια δοθεί το πράσινο φως από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Γερμανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα