Υπόθεση Λαγούδη: Μηνύσεις από την οικογένεια κατά συγκεκριμένων προσώπων για τις απειλές (video)

Νέα επεισόδια είχαμε στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στις 8 Ιανουαρίου του 2018. Η οικογένειά της, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της, μετά από καιρό και θα καταθέσει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Σύμφωνα με το Star Channel ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι απείλησαν την οικογένεια έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας. Πρόκειται για 4 πρόσωπα -τρεις γυναίκες και έναν άντρα-, τα

ονόματα των οποίων έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τους απείλησαν, όπως λέει η οικογένεια, προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας στη λίμνη Τριχωνίδα με μηνύματα όπως: «Ξέρουμε που μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη».

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Φέρεται να έχουν φτάσει στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας. «Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» λέει, ωστόσο, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Να θυμίσουμε ότι η 44χρονη μητέρα είχε βρεθεί νεκρή στις ακτές της λίμνης και το ερώτημα είναι: «Αυτοκτόνησε ή κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της και την σκότωσαν;». Σ’ αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν αστυνομικοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα