Υπόθεση Κοεμτζή: Αποκαλύπτεται κύκλωμα εκβιαστών μετά τον θάνατο της φοιτήτριας

Ένα κύκλωμα που εκβίαζε νεαρά κορίτσια με γυμνές φωτογραφίες, φέρεται να αποκαλύπτεται μετά από τον μυστηριώδη θάνατο της Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Μία καταγγελία-σοκ έκανε εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ένας άνδρας, ο οποίος κάνει λόγο για κύκλωμα 7-8 ατόμων, στο οποίο περιλαμβάνονται λογιστές, χάκερ ακόμα και αστυνομικός από Α.Τ. Θεσσαλονίκης.

Όπως

δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος είναι διατεθειμένος να καταθέσει μόνο στις εισαγγελικές αρχές, είπε ότι κοπέλα που πήγε να βρει δουλειά σ’ αυτόν, του είπε ότι υπάρχει το κύκλωμα και ότι αν η αστυνομία ψάξει το σπίτι ενός νεαρού άνδρα –του οποίου τα στοιχεία είναι στην κατοχή των Αχών- θα βρει όσα ψάχνει για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή.

Ο άνδρας υποστήριξε ότι το κύκλωμα συνεχίζει ανεξέλεγκτα τη δράση του και μετά τον θάνατο της κοπέλας. Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι έχει κατατεθεί μήνυση για εκβιασμό νεαρών κοριτσιών σε συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και οι μηνύσεις μένουν στο συρτάρι ή εξαφανίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα