Υπόθεση φοιτητή Χατζηπαύλου – «Τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός με επαγγελματικό τρόπο»

Στοιχεία – «φωτιά» δείχνουν δολοφονία, επιμένει η οικογένεια«Υπάρχουν βαλτές, σκόπιμες καθυστερήσεις», καταγγέλλει ο πατέρας του άτυχου φοιτητή«Δεν ήταν εκεί το παιδί, αν ήταν εκεί θα το είχαμε δει, πήγαμε απλό πετρά σε πέτρα 18 χλμ. Το παιδί το άφησαν κάποιοι που είχαν μάτια γύρω γύρω», λέει διασώστης

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέα φωτογραφία – ντοκουμέντο που αναμένεται να αποτελέσει “κλειδί” για την

εξέλιξη της υπόθεσης του μυστηριώδους θανάτου του φοιτητή, Νικόλα Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο.

Η φωτογραφία δείχνει ίχνη ρόδας στην πλάτη και οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν αποκλειστικά στο Star σοκαρισμένοι από το νέο στοιχείο το οποίο, όπως ισχυρίζονται, αποδεικνύει ότι είναι ξεκαθαρή δολοφονία.

Η θεία και νονά του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου κοιτά έκπληκτη τη φωτογραφία με τη σωρό του παιδιού όπως βρέθηκε στο βράχο στην Κάλυμνο. Στην πλάτη υπάρχουν μαύρα σημάδια, πιθανότατα από ρόδα.

«Υπάρχουν βαλτές, σκόπιμες καθυστερήσεις», καταγγέλλει ο πατέρας του άτυχου φοιτητή.

Δολοφονία δείχνουν τα νέα στοιχεία

Η νέα φωτογραφία με τα ίχνη ρόδας είναι ένα επιπλέον ισχυρό στοιχείο που δείχνει, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε. Έχουν ήδη στα χέρια τους τη φωτογραφία με το περιμετρικό σημάδι στον καρπό του δεξιού χεριού του που δείχνει δέσιμο αλλά και μια ιατροδικαστική έκθεση που κάνει λόγο για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο .

Τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός με επαγγελματικό τρόπο
«Δεν ήταν εκεί το παιδί, αν ήταν εκεί θα το είχαμε δει, πήγαμε απλό πετρά σε πέτρα 18 χλμ. Το παιδί το άφησαν κάποιοι που είχαν μάτια γύρω γύρω», λέει διασώστης, σύμφωνα με το Star.



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα