Υποκλίθηκε και ο Ομπάμα στον Αντετοκούνμπο – Τον αποθεώνει σε ομιλία του (video)

Θρύλος κοντεύει να γίνει στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ενδεικτικό της «ακτινοβολίας» του ελληνα μπασκετμπολίστα είναι το γεγονός πως ο Μπαράκ Ομπάμα τους χαρακτήρισε ως έναν βασικό λόγο για να επισκεφτεί κάποιος το Μιλγουόκι.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι ο Γιάννης είναι απολαυστικός, επιβεβαιώνοντας την δημοφιλία που απολαμβάνει ο διεθνής φόργουορντ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η ομιλία του Ομπάμα έγινε πριν το βραδινό ματς των «ελαφιών» στην Μινεσότα.

«Υπάρχουν πολλοί

και καλοί λόγοι για να έρθεις στο Μιλγουόκι.Υπάρχουν οι Μιλγουόκι Μπρούερς που πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν και φυσικά τους Μπακς που βρίσκονται στο 4-0. Ο Γιάννης είναι σκέτη απόλαυση…» με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα του ονόματος του Αντετοκούνμπο.

Solid proof @BarackObama sees @Giannis_An34 out here ballin’: pic.twitter.com/wgAYhsjtxi

James Kust (@JamesKust) 26 Οκτωβρίου 2018


Νέο ένα double-double ο Giannis

Στο μεταξύ ο Αντετοκούνμπο πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τους Μπακς κόντρα στους Τίμπεργουλβς και μάλιστα μέσα στην Μινεσότα.

Ο Giannis ήταν και πάλι ο κορυφαίος για την ομάδα του, που επικράτησε εντυπωσιακά με 125-95, καθώς σε 23 λεπτά συμμετοχής σημείωσε ακόμη ένα double-double με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Πρώτοι σκόρερ των φιλοξενούμενων με …έναν πόντο παραπάνω από τον Αντετοκούνμπο, αναδείχθηκαν οι Ιλιασόβα και Μίντλεντον, ενώ από την ομάδα της Μινεσότα, ξεχώρισε ο Ρόουζ με 14 πόντους.

Εξίσου εντυπωσιακοί με τους Μπακς και οι Τορόντο Ράπτορς, καθώς για πρώτη φορά στην Ιστορία τους «μπήκαν» στον πρωτάθλημα με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του Καναδά, επικράτησε 116-107 των Ντάλας Μάβερικς, με κορυφαίο τον Κάουϊ Λέοναρντ που σημείωσε 21 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κάιλερ Λόουρι με 20 πόντους και 12 ασίστ.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σάρλοτ-Σικάγο 135-106

Νέα Υόρκη-Γκόλντεν Στέιτ 100-128

Τορόντο-Ντάλας 116-107

Μινεσότα-Μιλγουόκι 95-125

Νέα Ορλεάνη-Μπρούκλιν 117-115

Χιούστον-ΛΑ Κλίπερς 113-133

Σακραμέντο-Ουάσινγκτον 116-112

Keywords
Τυχαία Θέματα