«Υπόκλιση» του πολιτικού κόσμου στον σπουδαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ότι είναι ένας σπουδαίος αθλητής, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, λίγο πολύ το αναγνωρίζουν όλοι. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε και οι ειδικοί, οι οποίοι ψήφισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως πολυτιμότερο παίκτη του NBA για την περασμένη σεζόν.

Η απίστευτη αυτή διάκριση του «Greek Freak» έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους πολιτικούς στην Ελλάδα να μην εξαιρούνται από κάτι τέτοιο. 

Από το πρωί λοιπόν σπεύδουν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους

στο «παιδί από τα Σεπόλια», όπως έγραψε ο Νίκος Παππάς, στα social media.

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος υπογραμμίζει το ήθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σημειώνει πως με τη λαμπρή πορεία του κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο #NBA. pic.twitter.com/TR82v6CDnv

Αλέξης Τσίπρας (@atsipras) 25 Ιουνίου 2019

MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό. #NBAAwards pic.twitter.com/t3xnVOOED6

Αλέξης Τσίπρας (@atsipras) 25 Ιουνίου 2019

«Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA», αναφέρει, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

MVP το παιδί απ’τα Σεπόλια. Ο @Giannis_An34 έχει πετύχει όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Μας κάνει υπερήφανους και για το ήθος του, όχι μόνο για το ταλέντο του. Κι ας μην έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς. Περήφανος για την Έλλάδα. Περήφανη και η Ελλάδα γι’αυτόν. pic.twitter.com/JnVyVxsE1X

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) June 25, 2019

Μια μεγάλη αναγνώριση για ένα σπουδαίο αθλητή αλλά πάνω από όλα για ένα θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα