Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο – Συνελήφθη γυναίκα για εμπρησμό από πρόθεση

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης (02/07), σε δασική έκταση στην Κάρυστο Ευβοίας και έθεσε σε συναγερμό μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά οριοθετήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας και από την πρώτη στιγμή υπήρξαν υποψίες για εμπρησμό. Από το πρώτο φως της ημέρας, στο σημείο βρίσκονται και 46 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ωστόσο έχουν αποσυρθεί τα εναέρια μέσα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, μετέβη χθες στην

περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη μία 59χρονη γυναίκα ως ύποπτη για εμπρησμό από πρόθεση στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους.

Η μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ανάμεσα στις κοινότητες Κατσαρώνι και Παραδείσι και έλαβε γρήγορα ανησυχητικές διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων. Το Κατσαρώνι, μάλιστα, βιώνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το άγχος μιας πυρκαγιάς, καθώς είχε εκδηλωθεί ακόμη μία στις 25 Ιουνίου.

Πηγή βίντεο: eviavima.gr, eviazoom.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα