Υπερπτήσεις δύο τουρκικών F – 16 πάνω από το Καστελόριζο: Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση Καμμένου

Νέες προκλητικές ενέργειες από την τουρκική πλευράΟι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν τη δική τους απάντηση μετά τις δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑΟι υπερπτήσεις πραγματοποιήθηκαν λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας από την περιοχήΑποστολάκης: Αν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε

Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη το πρωί της Πέμπτης.

Στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ,

οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Συγκεκριμένα, δύο τουρκικά μαχητικά F-16, μπήκαν στις 8:42 στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν χαμηλή πτήση σε ύψος 4 χιλιάδες πόδια, πάνω από το Κασστελόριζό και αποχώρησαν από το FIR Αθηνών στις 8:44.

Οι υπερπτήσεις πραγματοποιήθηκαν λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου από την περιοχή.

Αποστολάκης: Αν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε

Σημειώνεται ότι μήνυμα προς την άλλη πλευρά του Αιγαίου έστειλε την Τετάρτη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης κατά την εορταστική συνάντησή του με τους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

«Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Και αυτό είναι μία κόκκινη γραμμή που ενστερνίζεται η κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα