Υπάρχουν και οι φωνές στο ΚΙΝΑΛ κατά Μητσοτάκη: Σκανδαλίδης περί ωμού εκβιασμού

Μπορεί πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, συμπεριλαμβανομένης και της Φώφης Γεννηματά, να ετοιμάζονται για μία νέα συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο είναι και εκείνα που δεν βλέπουν με «καλό μάτι» ένα τέτοιο σενάριο.

Για παράδειγμα ο υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Αθήνας και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για εκβιασμό Μητσοτάκη ενώ υπογράμμισε πως ο αρχηγός της ΝΔ υπερέβη τα εσκαμμένα.

«Ο εκβιασμός του Μητσοτάκη μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ» είπε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος» ο Σκανδαλίδης προσθέτοντας ότι «το κόμμα του μπορεί να γίνει ξανά ο κύριος προοδευτικός πόλος».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υπερέβη τα εσκαμμένα. Από την πάγια θέση του ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του ακόμα και αυτοδύναμος να κυβερνήσει τη χώρα, έφτασε στο “ή εγώ μόνος μου ή κανείς”. Έτσι έναν θεμιτό στόχο για το κόμμα του τον μετέτρεψε σε ωμό εκβιασμό».

Τέλος αναφερόμενος στην επισήμανση του Αλέξη Τσίπρα ότι υπάρχει περιθώριο ακόμη μιας ανατροπής συσχετισμού υπέρ των προοδευτικών δυνάμεων ο κ. Σκανδαλίδης υπογραμμίζει: «Δυστυχώς πολύ αργά για τον ίδιο σκέφτηκε τις προοδευτικές δυνάμεις. Είχε τρεις φορές, μέσα στον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής του, την ευκαιρία να το κάνει. Και τις τρεις συμμάχησε με το μόρφωμα της ακροδεξιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα