Υδρονομείς στο Δήμο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονοµείς, µε τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 3/5/2017 έως Τρίτη 9/5/2017 στο ∆ηµαρχείο Κισσάµου, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Το δηµοτικό συµβούλιο µε την υπ’ αριθµόν 75/24-4-2017 απόφαση του, καθόρισε τον αριθµό των θέσεων των υδρονοµέων ως εξής:

Α. Υδρονοµείς οκτώ (8) άτοµα

Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισµό επισυνάπτονται:

α) Πιστοποιητικό του οικείου δηµάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο µητρώο. Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται

και η χρονολογία της γεννήσεως.

β) Αντίγραφο του δελτίου ποινικού µητρώου των υποψηφίων, εκδιδόµενο ένα µήνα κατ’ ανώτατον όριο προ της αιτήσεως προς διορισµό.

Η εκλογή και ο διορισµός µπορεί να γίνει και πριν την προσκόµιση των πιστοποιητικών, εφ’ όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδροµής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της εκλογής. Υποχρεούται όµως ο διορισθείς να προσκοµίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός ευλόγου από του διορισµού προθεσµίας, άλλως απολύεται άνευ οιασδήποτε διατυπώσεως. Η προθεσµία αύτη, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο του διορισµού, δεν δύναται να είναι µεγαλύτερη των 30 ηµερών από την κοινοποίηση του εγγράφου του διορισµού.

Πληροφορίες παρέχονται από το ∆ήµο Κισσάµου, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στη διεύθυνση: Κίσσαµος Χανίων, τηλέφωνο 28223-40215, Πληροφορίες: Κουτρούλη Αργυρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα