Ξύλο για οπαδικές διαφορές στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 43χρονος, έγιναν συλλήψεις

Πεδίο μάχης μετατράπηκε το Αγρίνιο στις 16/3, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού έκαναν την πόλη «γυαλιά καρφιά» πριν από τον μεταξύ τους αγώνα για τη Super League και φαίνεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχαμε νέα «επεισόδια» στο συγκεκριμένο «μέτωπο».

Το

Σάββατο στις 23/3 υπήρξε σοβαρό επεισόδιο σε κεντρική οδό της πόλης με θύμα έναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ένας 43χρονος δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα, και λίγο μετά τη συμπλοκή συνελήφθη από την αστυνομία ένας 19χρονος. Από τη πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι οι αρχές βρίσκονταν στα ίχνη ενός ακόμα 19χρονου, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, αλλά και και ενός ακόμη ατόμου. Παρέα με το θύμα μάλιστα βρισκόταν και έτερο άτομο, ηλικίας 52 ετών, που πρόλαβε και… διέφυγε της συμπλοκής.

Ο 43χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές καθώς και καρέκλα και μία διαφημιστική πινακίδα και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύτηκε. Ευτυχώς από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είπαν πως ήταν εκτός κινδύνου.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Αγρινίου, δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλές και εξύβριση, ενώ οι ποινές αναμένονται να είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Το αρνητικό είναι πως τα φαινόμενα βίας ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων συνεχίζονται τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην επαρχία.

Πηγή: agrinionews.gr/agriniosite.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα