Ξέσπασμα Γιατρά έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον τελικό στο μπάσκετ (video)

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι άνθρωποι του Προμηθέα Πάτρας στον τελικό του Κυπέλλου, με τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Γιατρά, να ξεσπάει μετά το τέλος του αγώνα, έξω από τα αποδυτήρια των ρέφερι. Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας αντιμετωπίζει και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο διεθνής άσος φέρεται να απώθησε και να εξύβρισε τον διαιτητή Καρακατσούνη.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης και των παραπόνων του Μάκη Γιατρά, δεν αφορά, πάντως, κάποια φάση του παιχνιδιού, αλλά την κίνηση του ρέφερι να καταγράψει το περιστατικό με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Σ’ ένα τελικό «θρίλερ», που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα

στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, η ΑΕΚ «λύγισε» τον Προμηθέα Πάτρας με 61-57 και κατέκτησε το 5ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας της, στην πρώτη εμφάνιση σε τελικό των Πατρινών.

Μετά το φινάλε του τελικού στην Κρήτη, ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας Μάκης Γιατράς ήταν, λοιπόν, έξαλλος με τους διαιτητές της αναμέτρησης και σε βίντεο που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Kontra Channel» στο επίσημο κανάλι του στο Youtube, φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος να φωνάζει έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών και οι παρευρισκόμενοι να τον συγκρατούν, ώστε να μην εισέλθει μέσα σε αυτά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «sdna.gr», o Δημήτρης Αγραβάνης αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας, καθώς το στο φύλλο αγώνα του τελικού, γράφτηκε ότι απώθησε τον διαιτητή Καρακατσούνη λέγοντας του: «Θα σου γ… το σπίτι κ…παιδο». Αυτό φαίνεται να εξόργισε και τον προπονητή του, που έκανε… ντου στο καμαράκι των διαιτητών.

Συμπληρωματική έκθεση από τους διαιτητές

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαιτητές συνέταξαν συμπληρωματική έκθεση, στην οποία αναφέρεται η επίσκεψη του έλληνα τεχνικού στα αποδυτήρια αλλά και όσα ακολούθησαν.

«Εσύ έγραψες τον παίκτη μου στο φύλλο αγώνα; Πρέπει να ντρέπεσαι παλιάνθρωπε. Ξεφτιλισμένε, ντροπή», τόνισε ο Γιατράς κάνοντας αναφορά στο περιστατικό με τον Αγραβάνη, ενώ στη συνέχεια, οι Σχινάς, Μαλαμάς (4ος διαιτητής) και Μαγγανάς (κομισάριος) τον συγκράτησαν και τον έβγαλαν εκτός αποδυτηρίων.

Ακριβώς μετά από αυτό, ακολούθησαν και οι παρακάτω στιγμές που καταγράφηκαν σε βίντεο και πλέον ο Γιατράς απειλείται φυσικά με τιμωρία, όπως και ο Αγραβάνης.

Η απορία για τη συμπεριφορά του Αγραβάνη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που στο τέλος του τελικού Κυπέλλου, δεν αγωνιζόταν, με το φύλλο αγώνα να αναφέρει ότι απώθησε ελαφρά στον ώμο τον διαιτητή.

Από εδώ και πέρα, του θέματος θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής και ο αθλητής του Προμηθέα, που ήταν έξω φρενών μετά το παιχνίδι, έχει κίνδυνο κυρώσεων, καθώς πέραν της εξύβρισης, υπάρχει και η λέξη απώθηση.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Προμηθέα για τον τελικό Κυπέλλου: Το ταξίδι συνεχίζεται

Ο Προμηθέας εξέδωσε, πάντως, ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου και την υποστήριξη από τους φιλάθλους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέα Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο ταξίδι αυτό του Προμηθέα στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020. Ευχαριστούμε θερμά όσους ταξίδεψαν στην Κρήτη, όσους ήρθαν στο Promitheas Park για να ζήσουμε όλοι μαζί σαν Οικογένεια τις ιστορικές αυτές στιγμές, αλλά και κάθε φίλαθλο -από την Πάτρα και όλη την Ελλάδα- που μας απηύθυνε ευχές ή συγχαρητήρια. Η στήριξη σας αποτελεί το σημαντικότερο δώρο σε αυτό το ταξίδι και είναι η πραγματική μας δύναμη, ενώ η εικόνα όλων αυτών των παιδιών και οικογενειών που παρακολούθησαν στο Promitheas Park έναν αγώνα μπάσκετ διασκεδάζοντας, με ξεχωριστό πάθος και αγάπη είναι τ’ όραμά μας για το μπάσκετ.

Όλα αυτά μας κάνουν δυνατότερους ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας και να παλέψουμε με πολλή δουλειά και αγάπη για να διεκδικήσουμε ξανά προκρίσεις και τρόπαια και να έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί πολλές φορές στο μέλλον.

Το Ταξίδι συνεχίζεται, γιατί τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι».

Πηγή: Ξέσπασμα Γιατρά έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον τελικό στο μπάσκετ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα