Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηναΐς Νέγκα ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τον Αντώνη Κανάκη (video)

Η Αθηναΐς Νέγκα «λύγισε» κατά τη διάρκεια που έπαιρνε συνέντευξη από τον Αντώνη Κανάκη.

Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε τον Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή της «Nega talk» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βιβλίο που ο παρουσιαστής έγραψε για τον πατέρα του λίγο αφότου πέθανε.

Η Έλενα Ναθαναήλ με τον Χρήστο Νέγκα από σκηνή ταινίας

Ο Αντώνης Κανάκης της είχε στείλει το βιβλίο με μια αφιέρωση αναφερόμενος στον δικό της πατέρα που «έφυγε» τον ηθοποιό Χρήστο Νέγκα. Η Αθηναΐς μόλις μίλησαν για τον μπαμπά της ξέσπασε

σε κλάματα.

«Αισθάνεσαι ότι ο λόγος που έγινε βιβλίο αυτή η καταγραφή είναι επειδή ήθελες να μιλήσεις και σε άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τον μπαμπά τους; Εμένα μου έγραψες μια αφιέρωση και μου έλεγες “και για τον δικό σου τον μπαμπά”…», του είπε με τον Αντώνη Κανάκη να της εξηγεί: «Και βέβαια σου έγραψα μια αφιέρωση γιατί όλοι γνωρίζουμε την ιστορία σου. Ο Χρήστος ήταν αγαπημένος άνθρωπος…».

Δείτε τι ακολούθησε στο πλατό:

Παλιότερα η παρουσιάστρια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν έξι. Πλέον η απώλειά του για μένα είναι ντε φάκτο και έχω συνηθίσει την ιδέα πως μεγάλωσα χωρίς της παρουσία του. Δεν ξέρω πως θα ήμουν αν υπήρχε στη ζωή μου, σίγουρα πάντως δεν θα ήμουν τόσο ανεξάρτητη. Όλα τα ορφανά έχουμε μια πολύ δική μας αίσθηση ανεξαρτησίας».

Πηγή: Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηναΐς Νέγκα ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τον Αντώνη Κανάκη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα