Ξέσπασε κατά του Πουλή ο Πολάκης – «Σκάσε τσογλάνι»

Σφοδρή επίθεση με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις

τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια».

Συνεχίζοντας στη σκληρή του ανάρτηση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τον κ. Πουλή ως «τσογλάνι», αναφέροντας:

«Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου )».

Πώς απάντησε ο Σταμάτης Πουλής

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του κ. Πουλή, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter τόνισε:

«Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…».

Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία… pic.twitter.com/DXIEI7ktMu

— Σταμάτης Πουλής (@stamatispoulis) 5 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα