Ξέσπασε η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού: Ο κατηγορούμενος του χρωστούσε πολλά λεφτά

Σε τραγική κατάσταση η χήρα του άτυχου κτηνοτρόφου«Ο κατηγορούμενος του χρωστούσε λεφτά, δεν του τα έδινε», λέειΑισθάνεται δικαίωση γιατί την είχαν κατηγορήσει για εμπλοκή στην εξαφάνιση του άντρα τηςΟ δράστη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2016, και τελικά βρέθηκε νεκρός χθες, Πέμπτη, ενώ συνελήφθη ένας 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη.

Η σύζυγος του

άτυχου κτηνοτρόφου, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο 46χρονος ήταν με τον σύζυγό της στα σφαγεία της Χαλάστρας την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο κατηγορούμενος συνεργαζόταν με τον Γραικό και αγόραζε από εκείνον κρέατα που τα πουλούσε στο κατάστημά του.

«Εκείνη την ημέρα ήταν στα σφαγεία μαζί του. Ο σύζυγός μου είχε πάει να πάρει λεφτά από αυτόν, του χρωστούσε πολλά λεφτά», είπε η ίδια.

Επίσης, εξέφρασε τη δικαίωση που νιώθει, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που υπονόησαν ότι εκείνη εμπλέκεται στην εξαφάνιση του συζύγου της: «Δεν με ένοιαζε που έλεγαν ό,τι θέλανε. Ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι».

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε τη νεκροτομή και το πόρισμά του διαβιβάστηκε στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Δημήτρη Γραικού, η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σαπονοποίησης, καθώς στο σημείο, όπου θάφτηκε ο άτυχος επιχειρηματίας, υπήρχε αρκετή υγρασία που δεν επέτρεπε την πλήρη αποσύνθεσή της. Έτσι, οι ιατροδικαστές μπόρεσαν να συλλέξουν αρκετά στοιχεία για τον θάνατο του 59χρονου, παρά το γεγονός ότι είχε παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τον θάνατό του.

Ο κ. Τσαντίρης ξεκαθάρισε όμως πως δε χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για βίαιο θάνατο.

Ο 46χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον της ανακρίτριας, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί το πρωί της προσεχούς Τετάρτης.

Έως τότε ο 46χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση, ενώ ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ανέφερε ότι ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως του καταλογίζει το κατηγορητήριο. Ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του θύματος, ήρθε «πάνω στον καβγά».

Keywords
Τυχαία Θέματα