Ξέσπασαν οι πλημμυροπαθείς – Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής (εικόνες – video)

Στιγμές έντασης επικράτησαν κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής καθώς αγανακτισμένοι πλημμυροπαθείς από τη δυτική Αττική παρενέβησαν ζητώντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Συγκεκριμένα, συνεχίστηκε η διακοπείσα της προηγούμενης Πέμπτης, ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που προκάλεσε η Διοίκηση με σκοπό να ψηφιστούν συγκεκριμένα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων.

Τη συνεδρίαση παρακολούθησε και 40μελής ομάδα επιχειρηματιών καταστηματαρχών και

εμπόρων από την Μάνδρα με ψήφισμα αιτημάτων το οποίο και ανέγνωσαν. Επίσης ανάρτησαν στον χώρο πανό όπου αναγραφόταν «φθάνει πια. Η αδιαφορία, η διαπλοκή και τα μνημόνια στερούν ανθρώπινες ζωές». Δήλωσαν ότι ήρθαν να ακούσουν τις προτάσεις της κ. Δούρου επί των αιτημάτων τους και δεν δίστασαν να διακόψουν τους ομιλητές που μακρηγορούσαν πέραν του θέματος τους.

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα η Ρένα Δούρου, επαγγελματίες που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, εξαγριώθηκαν, άρχισαν να φωνάζουν και ζητούσαν να τους πει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

«Ντροπή σας, μας αφήσατε αβοήθητους», φώναζαν.

Μία αγανακτισμένη επαγγελματίας που έχασε όλο της το βιος από την κακοκαιρία, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και ζήτησε από την Περιφερειάρχη Αττικής να πει τι προτίθεται να κάνει «αύριο».

Οι κάτοικοι αποχώρησαν λέγοντας με νόημα: «Το “θα” είναι κοντά στο “κάποτε” και το “κάποτε” κοντά στο “ποτέ”», ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Πέμπτη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Βίντεο: Alpha TV

Keywords
Τυχαία Θέματα