Ξεσπά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη – «Κάποιους προσπαθούν να καλύψουν» (video)

Σαφείς υπόνοιες για συγκάλυψη των δολοφόνων της Ειρήνης Λαγούδη αφήνει η οικογένεια της 44χρονης. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της άτυχης μητέρας τριών παιδιών σχεδόν τρεις μήνες από τη μέρα που βρέθηκε νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, ανήμερα των Φώτων.

Η έρευνα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία και οι εκπρόσωποι της οικογένειας της άτυχης 44χρονης γνωρίζουν τόσο την ταυτότητα του δολοφόνου όσο και το κίνητρο.

Η θεία της Ειρήνης, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της έκθεσης για τον θάνατο της 44χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star,

κάνει λόγο για συγκάλυψη των δολοφόνων και ζητά εντοπισμό, σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Η οικογένειά είναι πεπεισμένη ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δυο.

«Πιστεύουμε ότι κάποιους προσπαθούν να καλύψουν. Μην προσπαθούν να μας τρελάνουν εμάς ότι δύο μέτρα γυναίκα πήγε και κουλουριάστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε, δηλαδή πρέπει να είναι αφελής ο άλλος για να το κάνει. Της την είχανε στημένη», τόνισε η Βούλα Λαγούδη.

Όπως είπε η θεία της άτυχης 44χρονης, η Ειρήνη δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα εκείνη την ημέρα όταν έφυγε από το σπίτι της για το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε ραντεβού, συνάντησε τον αντιπρόσωπο του ΕΛΓΑ και έκλεισε ραντεβού μαζί του για τις επόμενες ημέρες.

«Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι ενώ πήγε από το κομμωτήριο, πήγε στο ινστιτούτο αισθητικής, πήρε γλυκά και είπε τώρα πάω να κάνω μια αυτοκτονία; Αυτά είναι πρωτοφανή», αναφέρει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Η επόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα