«Ξεψύχησε στα χέρια μου» – Συγκλονίζει μαρτυρία για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη (video)

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της οικογενειακής τραγωδία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη, όπου 63χρονος πατέρας σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Μιλώντας για το σοκαριστικό περιστατικό στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο μάρτυρας ανέφερε πως η ένταση στην οικογένεια υπήρχε εδώ και περίπου μία δεκαετία και πώς όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άρχισε να κυνηγάει τη μητέρα του και να τη χτυπάει με σίδερο.

«Πήρα το θύμα,

το πήγα στο σπίτι, το ηρέμησα. Ήρθε ο πατέρας του, εξαγριώθηκε, τον γρονθοκόπησε άσχημα. Τον σήκωσα πάνω από τον πατέρα του, καθίσαμε στην άκρη. Ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο… Μας πυροβόλησε τρεις φορές», είπε ο γείτονας της οικογένειας και αυτόπτης μάρτυρας.

Περιγράφοντας τη στιγμή των πυροβολισμών, ο άνδρας αναφέρει πως όλα έγιναν «μπροστά μου, δίπλα μου. Τα σκάγια με χτυπήσανε».

Στη συνέχεια και μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, ο μάρτυρας πήρε τον τραυματισμένο 32χρονο και τον πήγε στο σπίτι του:

«Παίρνω τον τραυματισμένο το θύμα, τυλίγω το χέρι του που ήταν σακατεμένο και τον πάω προς το σπίτι μου. Ξαναβγήκε ο δράστης, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου».

Τέλος, ο άνδρας τονίζει πως το νεαρό θύμα δεν ήταν ναρκομανής, «ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».

Στον εισαγγελέα ο δράστης

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 63χρονος πατέρας.

Ο κατηγορούμενος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως ζήτησε, για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, συνοδεία αστυνομικών, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πηγή: «Ξεψύχησε στα χέρια μου» – Συγκλονίζει μαρτυρία για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα