Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Ρονάλντο – Παραμένει κλινήρης στο νοσοκομείο με πνευμονία (εικόνες)

Περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο Ρονάλντο (το «φαινόμενο») και φαίνεται πως πάει καλύτερα. Ο παλαίμαχος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Ίμπιζα, υποφέρει από πνευμονία και, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Diario de Ibiza», διακομίστηκε αρχικά σε δημόσιο νοσοκομείο («Can Misses») το βράδυ της Παρασκευής (10/8), πριν καταλήξει σε ιδιωτική κλινική («Nuestra Senora del Rosario»)-βρέθηκε και στην εντατική-, όπου παραμένει κλινήρης.

Fútbol: El Brasileño Ronaldo hospitalizado por neumonia

en Ibiza. Más detalles en https://t.co/gvWVvy8QAm @damaso07 @jabauger pic.twitter.com/43u5jE1HG0

— Juancito Sport (@rdjuancitosport) 13 Αυγούστου 2018

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η κατάσταση του «Φαινομένου» εξελίσσεται ικανοποιητικά. Ο ίδιος έσπευσε, μάλιστα, να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, με μήνυμα στο twitter. Ο βετεράνος «αστέρας» του ποδοσφαίρου παρακολουθείται ακόμη και η υγεία του βελτιώνεται σταδιακά.

Ronaldo da el susto en Ibiza https://t.co/Pyuee3ZG8s vía @diario_de_ibiza

— Deporte Diario Ibiza (@DI_Deportes) 13 Αυγούστου 2018

«Φίλοι μου, είχα μία σκληρή μάχη με τη γρίπη στην Ίμπιζα και χρειάστηκε να διακομιστώ στο νοσοκομείο την Παρασκευή, όμως όλα είναι καλά» αναφέρει στην ανάρτησή του ο 41χρονος Βραζιλιάνος, προσθέτοντας ότι αύριο θα πάρει εξιτήριο.

“People, I had a strong cold here in Ibiza, I had to be admitted to the hospital on Friday, but everything is under control. I will be going home tomorrow. Thanks for all the messages and all the love!”@Ronaldo pic.twitter.com/e7yDRUVVqs

— Juan G. Arango

Keywords
Τυχαία Θέματα