Ξεκινάει ξανά απεργία πείνας και δίψας ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης

Νέα απεργία πείνας και δίψας για το δικαίωμά του στην εκπαιδευτική άδεια ξεκινά ξανά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης, όπως αναφέρει ο ίδιος με δήλωσή του στο Facebook.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι εισαγγελείς Κορυδαλλού, Σαββαΐδης – Σπηλιώτης, αρνούνται να εξετάσουν το κατατεθέν αίτημα του, παρά το γεγονός ότι εξετάζουν αιτήματα των άλλων συγκρατούμενων του.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Δημάκη

Μετά και τη

σημερινή άρνηση των εισαγγελέων Κορυδαλλού, Σαββαΐδη – Σπηλιώτη να εξετάσουν το από ημερών κατατεθειμένο αίτημά μου για εκπαιδευτική άδεια -παρότι από το πρωί εξέταζαν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων μου – γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον εσκεμμένο από πλευρά τους εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου και προς τα εκπαιδευτικά δικαιώματα που διεκδικώ , αποφάσισα από σήμερα 17/05 να κατερθω σε λευκή απεργία (πείνας και δίψας) , γνωρίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ήδη ταλαιπωρημένη υγεία μου , προστατεύοντας με την ελάχιστη έστω αξιοπρέπεια τον αγώνα που έδωσα με άμεσο κίνδυνο της ζωής μου .

Το Υπουργείο και οι απεσταλμένοι του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν τήρησαν το λόγο τους- πως θα μπορούσαν αλλωστε – δεν είναι η πρώτη φορά !

Για να σταματήσω την απεργία στις 14/04 ήρθαν ένα σωρό φορείς , τάζοντας συγκεκριμένα πράγματα από τα οποία κανένα δεν έγινε πράξη (!)

Ρίχνοντας υπόρρητα το βάρος της ευθύνης , στους εντέχνως τοποθετημενους φασίστες εισαγγελείς του Κορυδαλλού , που λυμαίνονται συλλήβδην τα δικαιώματα των κρατουμένων δημιουργώντας συχνά -πυκνά αναταραχή στα σωφρονιστήρια του Κράτους με τις απαράδεκτες αυθαιρεσίες που ενέχουν μονίμως οι αποφάσεις τους !

Το Υπουργείο ουσιαστικά , επεδίωκε να σταματήσει το κύμα συμπαράστασης που υπήρξε για το δίκαιο αίτημά μου , τάζοντας όλα όσα ήδη δικαιούμουν χωρίς ομως να μου αποδοθεί απολύτως τίποτα !

Έπεα πτερόεντα δηλαδή !

Αυτή είναι η πολιτική τους , η πολιτική των ίσων αποστάσεων η πολιτικη των μπαλωματων, η πολιτική που ντύνεται τα χιλιομπαλωμενα ρουχα του Καραγκιόζη !

Ο πολιτικός εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο !

Σε ότι αφορά τους αυθαιρετούντες εισαγγελείς , υπάρχει το κατάλληλο θεσμοθετημένο όργανο που μπορεί να ελέγξει κάθε φασίστα εισαγγελέα που αυθαιρετεί με το “σταυρό στο χέρι”- κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Σαββαΐδη – όταν ήρθε και μου κατέθετε τα θρησκευτικά του πιστεύω -ενώ εγώ ξεψυχουσα- προσπαθώντας να με πείσει να σταματήσω την απεργία προσφέροντας μου αέρα κοπανιστό !

Η αλήθεια βέβαια είναι , ότι υπήρξε πιο τίμιος από τους άλλους που έταζαν αφειδώς!

Παρά ταύτα η “τιμιότητά” του συγκεκριμένου εισαγγελέα δεν εξισώνεται για κανέναν λόγο με ανθρωπιά ή καλές προθέσεις , αλλά τουναντίον με κυνική απανθρωπιά !

Αφου το ίδιο το δικαστικό σώμα αρνειται να ξεράσει τα δικαστικά του απόβλητα , που φασίζουν χωρίς αφορμή σε οποιονδήποτε άνθρωπο προσπαθεί να διεκδικήσει την κλεμμένη ή χαμένη του αξιοπρέπεια – από δική του υπαιτιότητα ή μη – δυστυχως δεν υπάρχει καμία ελπίδα ηθικής αποκατάστασης της Δικαιοσυνης στη συνείδηση των πολιτών και αυτό είναι το χειρότερο όλων !

Ο τρίτος πυλώνας της Δημοκρατίας τρίζει συθέμελα αφού ο λαός δεν την υπολήπτεται , άρα, δεν μιλούμε πια για Δημοκρατία αλλά για καλπάζοντα μεταστατικό φασισμό , δανειζόμενος καρκινικούς όρους !

Αφού λοιπόν ο εισαγγελέας Σαββαΐδης στη δική μου υπό κρίση εκπαιδευτική άδεια , δεν έχει δικαίωμα βέτο (δύο ψήφους) , λόγω του ότι είναι η τέταρτη κατά σειρά υπο κριση αδεια και φοβούμενος ότι αν την συμπεριλάβει προς εξέταση θα μειοψήφησει αυτός αλλά πιθανόν τα άλλα δύο μέλη δεν θα τον ακολουθήσουν , επιδίδεται σε ένα άτιμο , ανήθικο και παράνομο ροκάνισμα χρόνου απομακρύνοντάς με απο την επι ίσοις όροις εκπαίδευσή μου !

Αφου γνωρίζει ότι , οσονούπω ,τελειώνουν οι παραδόσεις των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο και ξεκινάει η εξεταστική του δεύτερου εξαμήνου !

Αφού φτάσαμε στο σημείο , τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των κρατουμένων να τίθενται στη διακριτική ευχέρεια συμπλεγματικών κρατικών λειτουργών , που δηλώνουν κιόλας ανερυθρίαστα Ορθόδοξοι Χριστιανοί , αλλά άγονται και φέρονται ως φαρισαίοι , είναι ηλίου φαεινότερον οτι εισαγγελείς αυτού του επιπέδου με το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη δεν είχαν ποτέ ούτε μία απλή και φευγαλέα τυχαία συνάντηση (!)

Αυτοι λοιπόν , εκ των πραγμάτων αδυνατούν να αποδώσουν Δικαιοσύνη αφού μέσα τους εγκαταβιεί ριζωμένα , ένας συφερτός οξύμωρων και απανθρωπων αντιθέσεων που πιστοποιείται ατέχνως με “χριστιανικά χρυσόβουλα” !

Η αθλιότητα τους δε , χρησιμοποιώντας την οικογένειά μου ως συναισθηματικό πολιορκητικό κριό για τη λήξη της απεργίας- πριν ένα μήνα περίπου – είναι άνευ προηγουμένου και τους καθιστά άτιμα αδίστακτους !

Αύριο κιόλας θα ζητήσω τη μεταφορα μου στο Νοσοκομείο κρατουμένων ξανά , ζητώντας τη διακοπή παροχής νερού στον κοιτώνα μου και καμιά επαφή με κανέναν επισκέπτη , συγγενή ή απεσταλμένο πολιτικό απατεώνα , ζητώντας ευγενικά από όλους τους εμπλεκόμενους – δηλαδη τα ορφανά του Γκέμπελς- αφού τους “ευχαριστήσω” πάρα πολύ , να πάνε στο γέρο διάολο και να με αφήσουν στην ησυχία μου , ως όφειλαν να κάνουν τότε , χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και παραμύθια!

Το ψέμα αλλωστε ως γνωστόν έχει κοντά ποδάρια!

Αυτό που μου έκαναν οι πολιτικοί απατεώνες συνιστά βασανισμό , διότι με τις απατεωνιες τους προσπαθούν να με πεθάνουν δύο φορές , ξεχνώντας ότι ό άνθρωπος πεθαίνει μόνο μία!

Κατάφεραν με απόλυτο σχεδιασμό και μεθοδικότητα , να απομακρύνουν έναν άνθρωπο από τα όψιμα όνειρά του και κατ επεκταση απο την επιστροφή του στην κανονικότητα !

Λίαν επιεικώς λοιπόν, ξαναάντε μου στο διάολο και μιλώ έτσι – παρότι δεν το συνηθίζω – γιατί οι φασίστες καταλαβαίνουν μόνο τη γλώσσα που ομιλούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα