Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Φόβοι για επεισόδια στο δικαστήριο (εικόνες)

Αναβολή της δίκης θα ζητήσει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου για το ορφανό DNA που βρέθηκε στα ρούχα της άτυχης εφοριακούΦοβούνται επεισόδια οι αστυνομικοί γι’ αυτό έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτραΤι δηλώνει ο καθ’ ομολογίαν δράστης λίγο πριν τη δίκη

Αυλαία σήμερα στη δίκη του 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών στα Άνω Πατήσια, τον Οκτώβριο του 2017.

Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού

Δικαστηρίου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο κατηγορούμενος, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια της εφοριακού, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της.

Και αυτό γιατί, ενώ αρχικά ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει την δολοφονία μέσα στο νεκροταφείο, με στόχο να αποσπάσει την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη, στη συνέχεια ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι άλλοι ήταν οι φυσικοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας.

Φόβοι για επεισόδια

«Γιατί σκότωσε το παιδί μου;» αναρωτιέται η μητέρα της 32χρονης εφοριακού. Η Γεωργία Ζέμπερη και τα αδέλφια της Δώρας θα «αντιμετωπίσουν» σήμερα στο δικαστήριο τον καθ΄ομολογίαν δράστη Μανώλη Σοροπίδη.

«Γιατί το έκανε αυτό;Γιατί το έκανε στο δικό μου παιδί;Ποιος είναι ο λόγος;Δεν τον είχε προκαλέσει Η Δώρα μου δεν είχε προηγούμενα μαζί του», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της Δώρας.

«Αν μπορέσω θα τον κάνω κομμάτια μέσα στο δικαστήριο… Θα προσπαθήσω…Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα όλους», δηλώνει ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού.

Οι αρχές φοβούνται επεισόδια στη δίκη για αυτό και έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Τι είπε ο κατηγορούμενος

«Για ποιο λόγο να το κάνω; Δε μου έκανε τίποτα εμένα το κορίτσι αυτό. Δε με ενόχλησε σε τίποτα. Αλλά και να με ενοχλούσε θα σκότωνα μία κοπέλα που είναι κόρη μου; Που μπορούσε να είναι κόρη μου;Αισθάνομαι πολύ άσχημα από τη μία μεριά αλλά και από την άλλη αισθάνομαι και λίγο ξαλαφρωμένος γιατί τουλάχιστον έχει μάθει ο κόσμος την αλήθεια τι έχει πραγματικά συμβεί», δήλωσε ο Μανώλης Σοροπίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου θα ζητήσει αναβολή της δίκης σχετικά με το ορφανό DNA που βρέθηκε στα ρούχα της άτυχης εφοριακού.

Πληροφορίες: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα