Ξεχωριστή ενέργεια από τον Χάμιλτον – Δώρισε μονοθέσιο της Mercedes σε παιδί με σπάνια ασθένεια (video)

Ο Λιούις Χάμιλτον συγκινήθηκε από την ιστορία ενός μικρού θαυμαστή του, που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή του και του πρόσφερε πολύ μεγάλη χαρά. Ο «πιλότος» της Formula 1 εμπνεύστηκε από το μήνυμα ενός 5χρονου θαυμαστή του που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και του δώρισε ένα μονοθέσιο της Mercedes μετά την νίκη του στο Grand Prix της Βαρκελώνης την περασμένη Κυριακή (12/5).

Τα παιδί λέγεται Χάρι, είναι φαν του βρετανού πιλότου της

Mercedes. Ο μικρός, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια μορφής καρκίνου, με μήνυμά του στο instagram φρόντισε να τον εμπνεύσει προκειμένου να αναδειχθεί νικητής στην πίστα της Βαρκελώνης.

@ernie1c https://t.co/BonoBnzSfH hamilton hat dem kleinen jungen die barcelona trophäe und ein altes auto geschenkt, wahnsinn.. naja es ist ja auch bekannt das er keines seiner f1 weltmeisterauto will. geile geste

— Fioravanti (@Steiramen) 14 Μαΐου 2019

«Γεια σου Λιούις Χάμιλτον. Καλή τύχη και εύχομαι να κερδίσεις τον αγώνα στην Ισπανία. Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα! Με πολλή αγάπη από τον Χάρι», ήταν τα λόγια του 5χρονου παιδιού. Σύμφωνα με τον Λιούις Χάμιλτον αυτό τα λόγια αποτέλεσαν τον… κινητήριο μοχλό ώστε να φτάσε σε μια ακόμα νίκη.

ATITUDE SENSACIONAL!

Lewis Hamilton recebeu mensagem de boa sorte do garoto Harry Shaw, de 5 anos, que luta contra o câncer, antes do GP de Barcelona. Após a vitória, o piloto levou seu carro e o troféu até a casa do garoto pic.twitter.com/B1FmD1vFje

— HTE Sports (@HTE__Sports) 14 Μαΐου 2019

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ τον ακολούθησε ο Βαλτέρι Μπότας (είχε βγει pollman), με τη Mercedes να κάνει το 1-2 για 5ο σερί αγώνα. Ο βρετανός πιλότος ευχαρίστησε τον μικρό Χάρι για την έμπνευση και την δύναμη που του έδωσε και σε συνεργασία με την Mercedes του δώρισε κατ’ οίκον ένα μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας μαζί με το τρόπαιο και τα γάντια του από την τελευταία του νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα