Ξανά «λαμπεροί» Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ στο MLS, «ματώνουν» τα δίχτυα – Η Ρεάλ θέλει τον σουηδό αστέρα (video)

Τη στιγμή που σενάρια τον θέλουν μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα στο MLS. Ήταν ο πρωταγωνιστής στην επιτυχία των Λος Άντζελες Γκάλαξι με 3-1 στη Μινεσότα, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μείνει… ζωντανή για την είσοδό της στα πλέι οφ στη Δύση, ούσα στο -1 από την 6η θέση. Στα… πάνω του συνεχίζει να είναι και ο Γουέϊν Ρούνεϊ, ο οποίος πέτυχε άλλα δυο γκολ και οδήγησε

την Ουάσινγκτον στα πλέι οφ της Ανατολής.

Ο σουηδός σούπερ σταρ δεν σταματάει να… πυροβολεί, λοιπόν, τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα των Γκάλαξι. Η νίκη με 3-1 στην έδρα των Μινεσότα Γιουνάιτεντ είχε την υπογραφή του «Ίμπρα», ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 30’ κι έβγαλε την ασίστ στο τρίτο τέρμα της ομάδας του Λος Άντζελες. Αυτό ήταν το 22ο τέρμα του Ζλάταν σε 26 συμμετοχές στο MLS.

Να αναφέρουμε ότι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θέλουν ν’ ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά ο 37χρονος αστέρας δεν ανοίγει τα χαρτιά του, λίγες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ο «Ιμπρα» πέρασε τον Ατλαντικό τον περασμένο Μάρτιο και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Αντζελες έως το τέλος του 2019, αλλά η διοίκηση θέλει να του ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του.

Ο 37χρονος άσος, όμως, περιμένει προτάσεις και εκτός από τη Μίλαν, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, «Cadena Cope», ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει οπωσδήποτε να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή τον προσεχή Ιανουάριο και το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως θα κινηθεί για την απόκτηση του Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος έχει πετύχει 22 γκολ σε 26 παιχνίδια με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS.

“I’ll make them enjoy.” — @Ibra_official pic.twitter.com/q2eyp0WElZ

— LA Galaxy (@LAGalaxy) 21 Οκτωβρίου 2018

"Great atmosphere. But they were all on our side." — @Ibra_official pic.twitter.com/3jn9Zwv3YH

— LA Galaxy (@LAGalaxy) 22 Οκτωβρίου 2018

Την ίδια ώρα, συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Γουέϊν Ρούνεϊ στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο άγγλος επιθετικός, που αγωνίζεται στην ομάδα της Ουάσινγκτον, DC United, δίνει σε κάθε αγώνα τον καλύτερο του εαυτό και βοήθησε αποφασιστικά να μπει η ομάδα του στα πλέι οφ.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν (και πάλι) ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Νέας Υόρκης, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ στο τελικό 3-1. Ο 32χρονος επιθετικός, που τον Ιούλιο έφυγε από την Αγγλία για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, έφθασε έτσι τα 12 γκολ του και οδήγησε την ομάδα του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου θα λάβουν μέρος οι πρώτες έξι ομάδες από Ανατολή και Δύση. Είχε σκοράρει πολύ ωραίο τέρμα και στην προηγούμενη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στο Τορόντο, που σήκωσε πέρυσι στο πρωτάθλημα.

Wayne Rooney scored again to clinch a play-off spot for DC United. LEGEND!

Keywords
Τυχαία Θέματα