Βρετανοί τουρίστες στην Ισπανία βολτάρουν χωρίς καμία προφύλαξη για τον κορονοϊό (video)

Οι Βρετανοί ζουν σ’ ένα διαφορετικό κόσμο σε σχέση με τους κινδύνους από τον κορονοϊό και αυτό φάνηκε με τουρίστες από το βασίλειο στην Ισπανία, όπου δεν πήραν κανένα μέτρο προφύλαξης.

Κάπουα στα νότια της Ισπανίας βόλταραν, τραγουδούσαν, αγόρασαν μπύρες και ποτά, σε μια χώρα που έχει «ματώσει» από τον Covid-19. Κινητοποιήθηκε και η αστυνομία για να τους κάνει συστάσεις να πάνε στα σπίτια τους.

Υπενθυμίζεται ότι στη Μεγάλη Βρετανία όλοι περιμένουν τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να πάρει μέτρα για τον κορονοϊό, αλλά έγινε γνωστό πως η βασίλισσα

Ελισάβετ θα αποσυρθεί για πολλές εβδομάδες στο κάστρο του Ουίνδσορ, σε απόσταση 40 χλμ δυτικά του Λονδίνου, εξαιτίας της πανδημίας. Αυτό ανακοίνωσαν την Τρίτη (17/03) τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. «Ως προληπτικό μέτρο και για πρακτικούς λόγους βάσει των υφιστάμενων συνθηκών, υπήρξε μια σειρά τροποποιήσεων στην ατζέντα της βασίλισσας», ανέφερε το παλάτι σε δελτίο Τύπου.

Επίσης, στη Βρετανία υπάρχει πρόβλεψη για πολλά κρούσματα, ενώ το σαββατοκύριακο χιλιάδες κόσμου έδωσε το «παρών» σε συναυλίες, αγώνες και άλλες δραστηριότητες.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα στη Σεβίλλη κάτοικοι που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, κάνουν όλοι μαζί γυμναστική…

Πηγή: Βρετανοί τουρίστες στην Ισπανία βολτάρουν χωρίς καμία προφύλαξη για τον κορονοϊό (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα