Βουλευτίνα δηλώνει αντίθετη με την όποια αδικία εναντίον του Ολυμπιακού

Ασπίδα προστασίας στον Ολυμπιακό απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τα συμφέροντά του, ύψωσε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με θέμα «τον πόλεμο που δέχεται το σωματείο του Ολυμπιακού».

Συγκεκριμένα, η εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, Γεωργία Γεννιά, έγραψε ένα ποστ

στον λογαριασμό της στο Facebook, στο οποίο ξεκαθαρίζει τα «κόκκινά» της αισθήματα, δηλώνοντας αντίθετη σε όποια αδικία υφίσταται ο σύλλογος.

Αναλυτικά η δήλωση:

Ακολουθώντας την πάγια θέση μου να είμαι πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία του Πειραιά, δεν θα μπορούσα να μην δηλώσω παρούσα στο κάλεσμα του Ολυμπιακού μας.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κοινωνικό φαινόμενο για όλη την Ελλάδα πόσο μάλλον για τον Πειραιά για αυτό και με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσα τις απόψεις και τις θέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα και γύρω από τον Ολυμπιακό καθώς και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν εναντίον του Συλλόγου.

Κάθε αδικία ενάντια στον Ολυμπιακό με βρίσκει αντίθετη όπως και κάθε Πειραιώτη αφού ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι δυο έννοιες άρρητα συνδεδεμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα