«Βόμβα» Βουλγαράκη για Προανακριτική – «Εξελίσσεται σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο»

«Σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο» – όπως είπε – προβλέπει ο Γιώργος Βουλγαράκης ότι θα εξελιχθεί η Προανακριτική Επιτροπή για τoν Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στον ρ/σ «Alpha 98,9», ο πρώην υπουργός της ΝΔ υπογράμμισε ότι «η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο τελικά και αυτό φαίνεται καθημερινά».

«Σιγά-σιγά δεν θα υπάρχει αντικείμενο σε λίγο και μιλάω όσον αφορά στα πολιτικά πρόσωπα και τις διαδικασίες, γιατί η Novartis

σαν θέμα, αυτό καθαυτό υφίσταται σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει μεγάλες διαστάσεις», τόνισε ο κ. Βουλγαράκης.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, «είναι σύνηθες το πολιτικό προσωπικό να ενσωματώνει κάθε φορά μέσα στη λεκτική του και το κομμάτι της σκανδαλολογίας. Εγώ το έχω υποστεί πρώτος αυτό το πράγμα. Τέσσερα χρόνια τρέχαμε για το Βατοπέδι, χωρίς να καταλάβουμε γιατί. Όταν αθωωθήκαμε δεν υπήρχε κανένα πρωτοσέλιδο και ποτέ, ούτε στα ωροσκόπια».

«Αυτά τα πράγματα δηλητηριάζουν το πολιτικό σκηνικό, δεν εξυπηρετούν συναινέσεις σε επίπεδο που χρειάζεται η χώρα και δεν βοηθούν να βρεθούν λύσεις για τα αυτονόητα», πρόσθεσε ο κ. Βουλγαράκης.

Τέλος, όσον αφορά στην πορεία του, ο πρώην υπουργός της ΝΔ δήλωσε «πολιτικά ενεργός». «Βοηθάω τον Κώστα Μπακογιάννη, θεωρώ ότι είναι και καλός δήμαρχος και κάνει προσπάθεια. Παρακολουθώ τις εξελίξεις, θα πάω στο συνέδριο της ΝΔ αύριο, παραμένω μέλος της ΝΔ. Ήθελα να είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, αλλά δεν ήταν δική μου αρμοδιότητα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στην πολιτική ζωή της χώρας. Έτσι πιστεύω προσωπικά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος», σημείωσε.

Πηγή: «Βόμβα» Βουλγαράκη για Προανακριτική – «Εξελίσσεται σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα