Βόλτα στο Μαξίμου με Μητσοτάκη… ξεναγό – Οι «μεταρρυθμίσεις» στο γραφείο του (video)

Κι αφού μίλησε για θέματα, από την πολιτική μέχρι την οικογένειά του, τους γονείς του, αλλά και τις… γραβάτες του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στον ρόλο του ξεναγού, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικότερα, ο πρωθυπουργός ξενάγησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αναφέρθηκε και στις εικαστικές… μεταρρυθμίσεις που έκανε στο πρωθυπουργικό γραφείο.

«Έγιναν λελογισμένες αλλαγές», σχολίασε χαμογελώντας και έδειξε στον δημοσιογράφο τους πίνακες που επέλεξε για

τη διακόσμηση του γραφείου του. Ένας από αυτούς ήταν και ένα έργο του Γιάννη Αδαμάκου από τη σειρά «Μπλε», τον οποίο μετέφερε από το γραφείο του στα κεντρικά της ΝΔ επί της Πειραιώς.

Η «Παναγία με τον Χριστό» του Κωστή Παρθένη ήταν ένα ακόμη έργο που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης για το γραφείο του.

Επίσης, στο γραφείο του κρέμασε έναν πίνακα του Θεόδωρου Στάμου κι έναν ακόμη του Γιάννη Μόραλη. «Τον βρήκα σε ένα γραφείο και τον «αναβάθμισα»», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στο πρωθυπουργικό γραφείο ο κ. Μητσοτάκης τοποθέτησε και τρεις φωτογραφίες από το Μουσείο Μπενάκη «που παραπέμπουν στο θαύμα της μεταπολεμικής Ελλάδας», όπως είπε.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ξενάγησε τον κ. Χατζηνικολάου και σε άλλους χώρους του Μαξίμου, όπως για παράδειγμα στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου.

Το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Βόλτα στο Μαξίμου με Μητσοτάκη… ξεναγό – Οι «μεταρρυθμίσεις» στο γραφείο του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα