Βόλτα στην Καλαμάτα με φίλους έκανε ο Παυλόπουλος (video)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, για τις γιορτές του Πάσχα και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συνοδευόμενος από παλιούς φίλους, ο Παυλόπουλος έκατσε στην καφετέρια «Λωτός», περνώντας στιγμές χαλάρωσης, αλλά και συζήτησης για την Καλαμάτα.

Παράλληλα,

στάθηκε ιδιαίτερα στην πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής αυτές τις ημέρες, για το οποίο όπως είπε συνέβαλε καταλυτικά ο αυτοκινητόδρομος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Costa Navarino, που «έχει μετατρέψει τη Μεσσηνία σε παγκόσμιο προορισμό».

Παρόντες μεταξύ άλλων στον πρωινό καφέ ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Καρατζέα και απο τους αντιδημάρχους, άλλοι αυτοδιοικητικοί, ο πρέσβης επί τιμή Χριστός Παναγόπουλος και ο Θανάσης Ψαρούλης, που διαχρονικά εκπροσωπεί τη Μεσσηνία στη Σκανδιναβία.

Αρκετοί πολίτες χαιρέτησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα δώσει το παρών και στην λειτουργία της Ανάστασης, στον ναό της Υπαπαντής.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα