Βίντεο-ντοκουμέντο και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ποιος πέταξε το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη

Στα ίχνη του δράστη, και ενδεχόμενων συνεργών, που στραγγάλισε και πέταξε σε κάδο απορριμμάτων ένα νεογέννητο μωρό στην Πετρούπολη, βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

Το κειτόταν νεκρό το πρωί της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Το άτυχο βρέφος εντόπισε μέσα σε σεντόνι, ρακοσυλλέκτης. Το μωρό ήταν βουτηγμένο στο αίμα και τυλιγμένο ακόμη με τον ομφάλιο λώρο.

Η εκπομπή Τατιάνα Live του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon

αποκάλυψε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που ήταν εγκατεστημένο σε παρακείμενο περίπτερο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον κάδο.

Η έρευνα εντοπίζεται σε είκοσι λεπτά της ώρας, λίγο πριν και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Στο συγκεκριμένο διάστημα, πέρασαν έξω από το περίπτερο, επτά οχήματα.

– Ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο στις 23:47

– Ένα λευκό, μόλις ένα λεπτό αργότερα, στις 23:48

– Δύο ακόμα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα λίγα δευτερόλεπτα μετά

– Ένα μεγάλο ασημί αυτοκίνητο δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

– Ένα ακόμη σκούρο όχημα στις 00:04

– Ένα άσπρο, μικρό αυτοκίνητο αμέσως μετά.

Κομβική μαρτυρία καταστηματάρχη

Στο μεταξύ, καταστηματάρχης, που διατηρεί μαγαζί ακριβώς απέναντι από το σημείο που έχει τοποθετηθεί ο κάδος, περιγράφει στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες που έχει στη διάθεσή του. Κομβικής σημασίας είναι το γεγονός πως η κάμερα του καταστήματος δεν έχει απευθείας οπτική επαφή με τον κάδο.

Όπως αναφέρει, ένας άνδρας, κρατώντας με το ένα χέρι μια πλαστική σακούλα, περπατά στο πεζοδρόμιο επί της οδού ανατολικής Ρωμυλίας. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας φαίνεται και πάλι στο πλάνο, χωρίς να κρατά στο χέρι του την πλαστική σακούλα. Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει πρόχειρα μερικά μέτρα πιο δίπλα, του «παίζει» τα φώτα. Ο άνδρας το πλησιάζει και επιβιβάζεται στο όχημα, το οποίο αμέσως «εξαφανίζεται» από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα, περίπου 1.85, σχετικά εύσωμο, με κοντά, σκουρόχρωμα μαλλιά, με αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού.

Επίσης έχει γένια στο πρόσωπο, αλλά όχι πολύ πυκνά και φορούσε ένα τζιν κι ένα μαύρο τζάκετ.

Ιατροδικαστική έκθεση

Στα μάτια της δεν πίστευε η ιατροδικαστής, Σουλτάνα Μαριάννου, που κλήθηκε να πραγματοποιήσει την ιατροδικαστική εξέταση. Όπως αποφάνθηκε, το άτυχο μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο ενώ αμφότερα ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του. Ακόμα, το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Εκτιμήσεις αναφέρουν πως το βρέφος δολοφονήθηκε μόλις μισή ώρα αφότου είχε έρθει στον κόσμο και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα παθολογικά προβλήματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.



Βίντεο: Epsilon

Keywords
Τυχαία Θέματα