Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι δρουν οι κλέφτες «καμικάζι» – Εξαφανίζουν μοτοσικλέτες μέσα σε δευτερόλεπτα

Δεν δίστασαν να απειλήσουν πολίτη, ο οποίος τους τράβηξε με το κινητό του από το μπαλκόνι του σπιτιού του«Σήκωσαν» ένα «παπάκι» μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπταOι δράστες είναι πάντα δύο και χτυπούν πολύ πρωινές ώρεςΕπιχειρησιακό τους όχημα είναι μία ασημί μοτοσικλέτα με χαρακτηριστική κόκκινη σέλα

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε το Open TV ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που έχει σπείρει τον τρόμο στους οδηγούς μοτοσικλετών σε διάφορες περιοχές

της Αττικής.

Αναλυτικότερα, όπως θα δείτε στο βίντεο, οι ληστές βγαίνουν από συνεργείο στη Δάφνη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν είχαν «βουτήξει» αγωνιστική μοτοσικλέτα, χωρίς μάλιστα να διστάσουν να απειλήσουν πολίτη, ο οποίος τους τράβηξε με το κινητό του από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Έξι μέρες νωρίτερα από το παραπάνω περιστατικό, η συμμορία «χτύπησε» στον Κολωνό. Προσέγγισαν πυλωτή πολυκατοικίας με το ίδιο μηχανάκι, στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο ίδιος δράστης και ο συνεργός του «σήκωσε» ένα παπάκι μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.

Oι δράστες είναι πάντα δύο και χτυπούν πολύ πρωινές ώρες. Φορούν μάσκα full face, κράνος, μπουφάν και γάντια, ενώ επιχειρησιακό τους όχημα είναι μία ασημί μοτοσικλέτα με χαρακτηριστική κόκκινη σέλα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις προσπαθούν μέσα από την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού να οδηγηθούν στην ταυτότητα των κακοποιών.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα