Βίντεο ντοκουμέντο από το Κουκάκι – «Θα σε πετάξουμε από τη σκάλα» απειλούσαν τα ΜΑΤ

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε τηλεφωνικά η σύζυγος του ιδιοκτήτη γειτονικού κτηρίου που συνελήφθη επειδή δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να περάσουν μέσα από το σπίτι του χωρίς ένταλμα κατά την εισβολή της ΕΛΑΣ σε καταλήψεις στο Κουκάκι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε η ίδια «επειδή ζητήσαμε από του αστυνομικούς χαρτί εισαγγελέα για να περάσουν από το σπίτι μας

νόμισαν ότι έχουμε σχέση με καταληψίες». Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα και τον γιο της οικογένειας, ενώ μάλιστα απείλησαν τη σύζυγο πως «θα την πετάξουν από τη σκάλα».

Ταυτόχρονα, η ίδια η στιγμή της σύλληψης πατέρα και γιου, από δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου κατέγραψε σε βίντεο ντοκουμέντο κάμερα από την πλευρά των ιδιοκτητών.

Η στιγμή της σύλληψη των ιδιοκτητών

Η αστυνομία υποστηρίζει πως οι ιδιοκτήτες εμπόδισαν τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν από την οικία τους επειδή δεν υπήρχε παρουσία εισαγγελέα.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση εκκένωσης συνέλαβαν μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστά και την άφησαν δεμένη πισθάγκωνα, σχεδόν ημίγυμνη και ξυπόλητη, ξαπλωμένη στην ταράτσα του κτηρίου, με κουκούλα στο κεφάλι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει ευρέως και η οποία θυμίζει εικόνα από στρατιωτικές επιχειρήσεις σε εμπόλεμες ζώνες.

Πηγή: Βίντεο ντοκουμέντο από το Κουκάκι – «Θα σε πετάξουμε από τη σκάλα» απειλούσαν τα ΜΑΤ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα