Βίντεο ντοκουμέντο από την αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία – Και ένας Αμερικάνος ανάμεσα στα θύματα (video)

Βίντεο από την τραγωδία με πτήση στη Ρωσία που τυλίχθηκε στις φλόγεςΣυνολικά 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τουςΑνάμεσα τους και ένας αμερικανός υπήκοος

Ανάμεσα στα 41 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στη Ρωσία το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου ήταν και ένας αμερικάνός υπήκοος.

Η τραγωδία σημειώθηκε όταν ένα Superjet 100 της Αεροφλότ, το οποίο είναι επιβατικό αεροσκάφος

μεσαίων αποστάσεων και κατασκευάζεται από την εταιρεία Σουχόι, έπιασε φωτιά μετά την κατεπείγουσα προσγείωσή του στο διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβα της Μόσχας.

Από τους 73 καταγεγραμμένους επιβάτες και το πενταμελές πλήρωμα, 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Από τους 37 επιζώντες, εξι τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Την πληροφορία έδωσε στη δημοσιότητα μια πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Ο Τζέρεμι Μπρουκς είναι στον κατάλογο των νεκρών επιβατών. Ήταν πολίτης των ΗΠΑ», ανέφερε η πηγή αυτή.

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση.

Το Σούπερτζετ 100 που εκτελούσε τη πτήση SU-1492 είχε προορισμό το Μουρμάνσκ.

Видео с камер Шереметьево: “Суперджет” на большой скорости ударяется о полосу, подскакивает, после чего бьётся ещё раз и загорается. pic.twitter.com/zAncjmzBg5

— baza (@bazabazon) 5 Μαΐου 2019

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα