Βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται καρέ – καρέ η στιγμή που συντρίβεται το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας η Dailymail.

Στο βίντεο, που προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, φαίνεται η απογείωση του ελικοπτέρου μέσα από το γήπεδο της Λέστερ και η τραγική συντριβή του μερικά δευτερόλεπτα μετά, η οποία οδήγησε στον θάνατο πέντε άτομα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα άτομα αυτά, πλην του ιδιοκτήτη της Λέστερ, είναι ο 53χρονος πιλότος,

Έρικ Σάφερ, η 46χρονη Πολωνή συνεργάτιδά του Ταϊλανδού μεγιστάνα, Ιζαμπέλα Ρόζα Λέχοβιτς, και δύο μέλη της εταιρείας του, η 33χρονη Νουρσάρα Σουκναμάι και ο Καβεπόρν Πουνπάρε.

Δείτε το βίντεο:

Συγκινητικές στιγμές στο «King Power Stadium» – Τιμούν την μνήμη του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Τις τελευταίες ώρες συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στο γήπεδο της Λέστερ («King Power Stadium»), όπου βρέθηκαν η οικογένεια του αδικοχαμένου Βιχάι Σριβανταναπράμπα, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των «αλεπούδων», ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας. Χιλιάδες κόσμου έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο, αφήνοντας και πολλά λουλούδια.

Το κλίμα είναι πολύ… βαρύ και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα συγκινησιακή, για ένα γεγονός που έχει ταράξει τη ζωή όλων στο Λέστερ, μετά την τραγωδία με την συντριβή του ελικοπτέρου, όταν και έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Leicester will never forget

Keywords
Αναζητήσεις
καρέ καρέ η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου ιδιοκτήτη της λέστερ
Τυχαία Θέματα