Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που εκτελέστηκε ο Στεφανάκος

Οι εικόνες από το εσωτερικό του μοιραίου οχήματος αντικατοπτρίζουν την αγριότητα της εκτέλεσηςΠερίπου 25 από τις 29 σφαίρες “γάζωσαν” το σώμα του 57χρονου πρώην βαρυποινίτηΚατακρεουργημένο το σώμα του Στεφανάκου δεν επιτρέπει στον ιατροδικαστή να προσδιορίσει πόσες σφαίρες το τραυμάτισαν θανάσιμα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την εν ψυχρώ δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου έξω από την εταιρεία του επί της λεωφόρου Καβάλας στο Χαϊδάρι στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι ο Βασίλης

Στεφανάκος – Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ (εικόνες)

Οι εκτελεστές κατάφεραν να εντοπίσουν το “κενό” στη φύλαξή του και, τη στιγμή που έμπαινε στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του, τον εκτέλεσαν με τουλάχιστον 25 σφαίρες τον 57χρονο άνδρα.

Δείτε επίσης: Φόβοι για ξέσπασμα πολέμου στη «νύχτα» από την ΕΛ.ΑΣ. – Ποιοι ήθελαν νεκρό τον Στεφανάκο;

Δυο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή το πλησίασαν, με τον έναν να κατεβαίνει, να ανοίγει την πόρτα του οδηγού και να «αδειάζει» μια ολόκληρη γεμιστήρα πολεμικού όπλου ΑΚ-47 στο σώμα του πρώην βαρυποινίτη, που εξέπνευσε.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση Στεφανάκου – Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ως συμβόλαιο θανάτου και αναζητούν, με κάθε τρόπο, τους δύο εκτελεστές που εξαφανίστηκαν κινούμενοι με την λευκή μοτοσικλέτα τους επί της λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση τον Ασπρόπυργο.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Βασίλης Στεφανάκος – Ο βαρυποινίτης που ξεκίνησε ως «ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων»

Στην εκπομπή Live News, του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon προβλήθηκαν εικόνες μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο που άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώην βαρυποινίτης, το οποίο έχει μεταφερθεί σε μάντρα αυτοκινήτων. Από τα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα η αγριότητα της εκτέλεσης. Όπως θα δείτε, τα σημάδια από τις σφαίρες διαμετρήματος 7,62mm από το Καλάσνικοφ «καρφώθηκαν» στις πόρτες και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Εκτιμάται πως περίπου 25 από τις 29 σφαίρες που εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας, έπληξαν θανάσιμα το σώμα του 57χρονου.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά από την εκτέλεση Στεφανάκου (εικόνες – video)

Ο λόγος που ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποσαφηνίσει τον ακριβή αριθμό των σφαιρών έγκειται στο γεγονός πως το σώμα του βαρυποινίτη έχει κυριολεκτικά “γαζωθεί” σε βαθμό που δεν επιτρέπει να δοθεί σαφής απάντηση και να προσδιοριστεί ο αριθμός.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση Στεφανάκου – Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στην πόρτα του οδηγού έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα. Μάλιστα, δύο εξ αυτών είναι «ορφανά» καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί από εικόνες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης το αν ο δολοφόνος φορούσε γάντια.

Δείτε επίσης: Επιθέσεις σε δημοσιογράφους και πολίτες στο σημείο δολοφονίας του Στεφανάκου

Πάντως, μέσα στο αυτοκίνητο, ο Βασίλης Στεφανάκος διατηρούσε ένα όπλο. Ο λόγος για ένα περίστροφο 38άρι Special που συνήθιζε να έχει μαζί του για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο, τη μοιραία βραδιά, πάντως, δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωση του Κούγια για τη δολοφονία Στεφανάκου: Δεν τον σκότωσε ο Ναστούλης



Βίντεο: Live News

Keywords
Τυχαία Θέματα